Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Polecicie sklep zaufany
Siema wszystkim z racji ze nazwy sklepow sa uryte na forum i niemog ich rozkminić przez te gwiazdki .Polecicie mi jakiś sklep z 5f adb ale zeby był tani i mocny bo potrzebuje tak z 50 gram i zeby był pewny nie chce przejebac kasy zamowiłem 5 g z u jednego z partnero buff.....com ale tam jest drogo a potrzebuje wieksza iloś sa na google sklepy gdzie za 280 e daja 50 g ale nie jestem pewny czy to wałek
(18.09.2024, 21:07)Inferno napisał(a): @"TheFrC" w partnerskich masz.
No wiem ale drogo trohe wszedzie sa takie ceny ze 30 e za gieta ?
(18.09.2024, 21:19)Emelka napisał(a): No wiem ale drogo trohe wszedzie sa takie ceny ze 30 e za gieta ?
Ok teraz zajazylem juz staram sie o konto dzieki mordka moze bd taniej
18.09.2024, 21:56
Emelka nie wiem czy wiesz, ale czasy najmocniejszych kanna mamy dawno już za sobą, co najmniej z 5 lat, takie 5f-adb (i najlepsze karacze) przykładowo jest wszędzie w ue zakazane. To, że teraz mamy do niego dostęp to nie jest reguła, może w każdej chwili to zniknąć - kwestia służb. 30€ to nie jest wygórowana cena, biorąc poprawkę na to, że butinaca potrafi być pchana po 30-50€, która nawet podjazdu nie ma do 5f-adb.
Jeżeli widzisz coś po 280€ za 50g to jest to na 2137% wałek.
Jeżeli widzisz coś po 280€ za 50g to jest to na 2137% wałek.
18.09.2024, 23:57
Emelka polecam Ci Designer-Chems , poprostu kliknij w baner, masz spory wybór można zrobić fajny miks no i taniej ma niż frc tylko weź droższa wysyłkę
19.09.2024, 10:07
Dobra dzieki to juz wiem ze nie znajde taniej potzebuje kartki ziomkowi zrobic na na zamek i to tak trohe duzo 2 gramy na jedna kartke to drogo wyhodzi ale czego sie nie robi dla przyjaciół .dzieki wielkie chlopaki a słuchajcie zmowiłem u buffe...com naszego partnera platnosc btc przeszla nrmalnie tylko ile czeka sie sie na meila z potwierdzeniem czy coś bo narazie echo
Edit przyszedł email dzisiaj
(19.09.2024, 10:07)Emelka napisał(a): Dobra dzieki to juz wiem ze nie znajde taniej potzebuje kartki ziomkowi zrobic na na zamek i to tak trohe duzo 2 gramy na jedna kartke to drogo wyhodzi ale czego sie nie robi dla przyjaciół .dzieki wielkie chlopaki a słuchajcie zmowiłem u buffe...com naszego partnera platnosc btc przeszla nrmalnie tylko ile czeka sie sie na meila z potwierdzeniem czy coś bo narazie echo
Edit przyszedł email dzisiaj
Mglus808 Jak ja siedziałem to potrafili list skserować i dać ci ksero a z oryginałem nie wiem co robili czy do ekspertyzy wysyłali czy co ale to jak mieli podejrzenia że coś kabinujesz z tym że to było kupe czasu temu ale tam zawsze czymś się nacpali jak nie kartkami to lekami tramale,mirtor,pregabalina,ketryl,promazyna do wyboru do koloru.
Oczywiscie jest patent na to wszystko mimo kontroli bo kartki dalej są w kryminałach ale tu nie będę pisał z oczywistych względów w każdym kryminale jest ktoś ogarnięty co na tym trzepie tam hajs gruby.
Oczywiscie jest patent na to wszystko mimo kontroli bo kartki dalej są w kryminałach ale tu nie będę pisał z oczywistych względów w każdym kryminale jest ktoś ogarnięty co na tym trzepie tam hajs gruby.