Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5F-ADB - Opinie o produkcie
19.09.2024, 17:39
EmStO przy jakiej proporcji aż tak zmiotło że napisałeś że mniejsza a obudziłeś się na podłodze
Ja na metodzie prób i błędów zapewne dojdę do odpowiedniej proporcji napewno nie chcę żeby to po buchu wysyłało na glebę tylko żeby ta lufę można było spalić.
W necie jak poszperałem to dla beztolerkowcow polecają 1:90 bo tak ludzie robili i klepało ich ale proszę się tym nie sugerować tylko samemu dojść do własnej odpowiedniej dawki aż trudno mnie w to uwierzyć żeby to kana było tak aktywne klepiąc 1:90 wiadomo później tolerka rośnie .
Ja na metodzie prób i błędów zapewne dojdę do odpowiedniej proporcji napewno nie chcę żeby to po buchu wysyłało na glebę tylko żeby ta lufę można było spalić.
W necie jak poszperałem to dla beztolerkowcow polecają 1:90 bo tak ludzie robili i klepało ich ale proszę się tym nie sugerować tylko samemu dojść do własnej odpowiedniej dawki aż trudno mnie w to uwierzyć żeby to kana było tak aktywne klepiąc 1:90 wiadomo później tolerka rośnie .
27.09.2024, 15:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.09.2024, 15:57 przez SztywnyMisza.)
Dzień Dobry Sample 5f and 5 cl doleciały bezpiecznie i szybko zdjęcie wrzucę w najbliższym czasie opis wyglądu dla 5 f adb to dziwne grudy jakby wafle pokruszone kurwa XDD ale twarde w chuy i szybko się rozpuszczają a dla 5 cl trochę mokrawe potem mi się to w ciecz zamieniło . Co do samej maczanki Została ona zrobiona 1:25 (zrobicie sobie lepiej z 1:40 na start ) mówimy tu o 5 f adb po zrobieniu maczanki odłożyłem ja na folie aluminiowa do wyschnięcia. Ale ze chciało mi się od razu jarać to zbiłem kiosowke mokrego po lekkim małym buchu już czuć z zmianę perspektywy patrzenia na świat wszystko wydaje się takie inne lepsze, rozśmieszy cie byle gowno XD nawet osoba przechodząca obok XDD działanie utrzymuje się w granicy do 40 min po czym zostaje kurewski stan upalenia przez jeszcze sporo czasu przy tym chce się strasznie jeść dodając oczywiście ze chce się dopalać strasznie . Po paru godzinach od wyschnięcia Zaczęła się jazda bez trzymanki zbita dupka spalona na bucha trzymana z 2/3 sekundy może wchodzi z dużym opóźnieniem tak z (2 minuty ja przynajmniej tak uświadczyłem ) co mnie zdziwiło bo można sobie zdarzyć usiąść czy coś po czym wchodzi z konkretnym jebnieciem budzę się nagle orzygany XDD z mindfuckiem co się stało właściwie xD nie wiem nawet skąd tyle rzygowin brało się z moich bebechów kurwa XD.
Stan upalenia po wysuszeniu wydłuża się do jakiejś godzinki jak nie lekko dłużej, a po zakończonej konsumpcji utrzymuj się z 3h jak nie dłużej. Ogólnie taka moc to bardziej buch spanie buch i tak w kółko czasami jakieś przerwy na rzyganie majaczenie i leżenie w dziwnych pozycjach xDD. Wiec celowałbym bardziej w 1:40 lub więcej nawet żeby fajne poczilowac. W każdym razie dziękuje @"TheFrC" za możliwość testów opinia 5cl (cooming soon)
Stan upalenia po wysuszeniu wydłuża się do jakiejś godzinki jak nie lekko dłużej, a po zakończonej konsumpcji utrzymuj się z 3h jak nie dłużej. Ogólnie taka moc to bardziej buch spanie buch i tak w kółko czasami jakieś przerwy na rzyganie majaczenie i leżenie w dziwnych pozycjach xDD. Wiec celowałbym bardziej w 1:40 lub więcej nawet żeby fajne poczilowac. W każdym razie dziękuje @"TheFrC" za możliwość testów opinia 5cl (cooming soon)
No tez jestem po testach 5f Abb
0.7g : 50g
Rozpuszczalność bardzo dobra.
0.7g rozpuszczone w 70 ml acetonu.
W między czasie dosłownie główka szpilki taka ilość prochu wrzucić do papierosa .
No jest kurwa moc pierwsze podpalki to działały z 1h i to dobra godzinę.
Szybko tolerancja zauważyłem rośnie i gastro faza
Uzależnia gorzej niż vapo nep .
Pozostałe 300mg palilwm z papierosem u dawalo pierdolniecia...
Usnąłem w kuchni o budziłem się nansiedzaca oparty o ligowe z przypalonymi spodenkami w korczu ....
Dla mnie to jest patrzą i radzę uważać taki 1g na 70 mg dla lika będzie dobrze.
Przy mniejszych buchach idzie funkcjoniwac ale juz większe chmury kładą na glebę.
Jestem zadowolony @TheFrC podziękował
W między czasie dosłownie główka szpilki taka ilość prochu wrzucić do papierosa .
Usnąłem w kuchni o budziłem się nansiedzaca oparty o ligowe z przypalonymi spodenkami w korczu ....
Przy mniejszych buchach idzie funkcjoniwac ale juz większe chmury kładą na glebę.
02.10.2024, 00:00
(29.09.2024, 08:36)EmStO napisał(a): No tez jestem po testach 5f Abb
Your welcome I'm here to surve the best products around world!
09.11.2024, 03:37
5F zrobiłem 1:40-50 jakoś, wajcha uległa uszkodzeniu i trzeba było się ratować czymkolwiek.
Co do działania, przyjemnie wchodzi - ale jak dla mnie dopiero od czasu kiedy zacznę palić wiadra.
Takie z lufki to pizda niedojebka.
Z wiaderka jest te 'uderzenie'.
Najmocniej to jest max. 10-15 minut i zaczyna już schodzić powolutku.
Bardzo podobne działaniem do 5CL, może trochę mniej usypiające.
Co do działania, przyjemnie wchodzi - ale jak dla mnie dopiero od czasu kiedy zacznę palić wiadra.
Takie z lufki to pizda niedojebka.
Z wiaderka jest te 'uderzenie'.
Najmocniej to jest max. 10-15 minut i zaczyna już schodzić powolutku.
Bardzo podobne działaniem do 5CL, może trochę mniej usypiające.
09.11.2024, 15:46
Czesc,jak byś to porówna do 5cl,który kanna mocniejszy?
Z 5F też Ci zostało dużo zanieczyszczeń po rozpuszczeniu?
Z 5F też Ci zostało dużo zanieczyszczeń po rozpuszczeniu?
09.11.2024, 16:32
Owszem, zostało nieco zanieczyszczeń więcej po 5CL niż po 5F (są to znikome ilości ale jednak, w worku zostaje tam na dnie).
Moc jak dla mnie jest porównywalna, powiedziałbym, że te 5F ADB jest nieco mniej dla mnie usypiające. Działanie jest naprawdę bardzo podobne.
Ja się przerzuciłem z 5CL od razu na wiaderko z 5F ADB to praktycznie różnicy nie poczułem w tym, że 5F może mocniej weszło.
Moc jak dla mnie jest porównywalna, powiedziałbym, że te 5F ADB jest nieco mniej dla mnie usypiające. Działanie jest naprawdę bardzo podobne.
Ja się przerzuciłem z 5CL od razu na wiaderko z 5F ADB to praktycznie różnicy nie poczułem w tym, że 5F może mocniej weszło.