Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powiększone źrenice
17.09.2024, 08:52
Latem okulary przeciwsłoneczne dają rade
Moje źrenice są w porządku nie zwracam aż takiej uwagi na to zawsz możesz oczy przekrwione przemyć woda
Moje źrenice są w porządku nie zwracam aż takiej uwagi na to zawsz możesz oczy przekrwione przemyć woda
28.09.2024, 10:16
Ja to od gówniaka miałem problem z powiększonymi źrenicami i przez kilka lat mi wmawiali, że coś brałem, gdzie ja byłem grzecznym i ułożonym nastolatkiem. Dopiero na studiach mi odjebało 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.09.2024, 11:55
Jim Jones cały czas nosił okulary przeciwsłoneczne, nawet w nocy i w pomieszczeniach ponoć dlatego że miał cały czas tak oczy wyjebane.
03.10.2024, 01:11
Krople do oczu to patent jak ja pierdole - wszystko zależy od osoby ale na mnie działa, po kropelce w każde i od razu robi mi się 0.5mm źrenica niezależnie od spożytej ilości
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
03.10.2024, 20:28
Po pierwsze to najlepiej się nie ryć , nie myśleć o tym chociaż czasem się nie da
po drugie to najlepiej nie przebywać w ciemnych miejscach , z słabym oświetleniem , bo będą jeszcze większe z tego co zauważyłem
po trzecie możesz ukąsić kawałeczek benzo , ale musisz wyczuć minimalną dawkę , tak żeby ci nie "zgasiło fazy" po prostu wyluzowało głowę ,
ja tak czasem robię zarzucam po kresce ,kawałeczek clona 0,2mg i wtedy się nie ryję. Dopóki nie dorzucę za dużo w komin.
po drugie to najlepiej nie przebywać w ciemnych miejscach , z słabym oświetleniem , bo będą jeszcze większe z tego co zauważyłem
po trzecie możesz ukąsić kawałeczek benzo , ale musisz wyczuć minimalną dawkę , tak żeby ci nie "zgasiło fazy" po prostu wyluzowało głowę ,
ja tak czasem robię zarzucam po kresce ,kawałeczek clona 0,2mg i wtedy się nie ryję. Dopóki nie dorzucę za dużo w komin.