Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zadbaj o przyszłość i inne...
Wahałem się trochę od paru dni, bo za sam fakt "tiktokowania" w wątku mnie zjecie, wysracie i wpuścicie w klozet, ale przeżyje
Trafiłem na TT gościa który:
Nic nie sprzedaje, nie namawia do płacenia za grupy tradingowe, do niczego nie nakłania.
Za to daje ciekawe fakty na temat inwestowania, dbania o przyszłość finansową (ja już w wieku w którym myślę co na emeryturze będę jadł, więc tym bardziej śledzę )
Bez hejtu. Wrzucam, bo może ktoś się zasugeruje jego poradami.
Mateusz Habowski | Finanse
https://www.tiktok.com/t/ZGeEVVgsL/
Trafiłem na TT gościa który:
Nic nie sprzedaje, nie namawia do płacenia za grupy tradingowe, do niczego nie nakłania.
Za to daje ciekawe fakty na temat inwestowania, dbania o przyszłość finansową (ja już w wieku w którym myślę co na emeryturze będę jadł, więc tym bardziej śledzę )
Bez hejtu. Wrzucam, bo może ktoś się zasugeruje jego poradami.
Mateusz Habowski | Finanse
https://www.tiktok.com/t/ZGeEVVgsL/
19.09.2024, 01:09
Jak sam o siebie nie zadbasz to nikt tego nie zrobi, aczkolwiek trochę nie przekonują mnie Ci wszyscy doradcy finansowi. Może w jakimś stopniu jest to dobry początek, ale potrzeba więcej niż jednego tiktokera obejrzeć, żeby nabrać wiedzy nie mówiąc już o tym, że szybkie zyski to bajka, którą osiąga ułamek.
19.09.2024, 10:12
Nie widzę powodu, żeby Cię "zjeść" za wrzucenie wartościowych treści, nawet jeśli pochodzą z TikToka. Sam osobiście jestem sceptyczny wobec tego, co można tam znaleźć, ale jeśli gość rzeczywiście dzieli się rzetelną wiedzą i nie wciska płatnych grup tradingowych czy innych podejrzanych rzeczy, to warto się zainteresować.
W dzisiejszych czasach platforma to tylko narzędzie – liczy się, co ktoś ma do powiedzenia. Jeśli Mateusz Habowski daje przydatne wskazówki dotyczące finansów i dbania o przyszłość, to czemu nie skorzystać? Zawsze dobrze poszerzać horyzonty, szczególnie w kontekście inwestycji.
Dzięki za wrzutkę, zerknę na ten profil!
W dzisiejszych czasach platforma to tylko narzędzie – liczy się, co ktoś ma do powiedzenia. Jeśli Mateusz Habowski daje przydatne wskazówki dotyczące finansów i dbania o przyszłość, to czemu nie skorzystać? Zawsze dobrze poszerzać horyzonty, szczególnie w kontekście inwestycji.
Dzięki za wrzutkę, zerknę na ten profil!
21.09.2024, 12:14
Obecnie TT to nie jedynie głupie filmiki z pajacującymi małolatami, bo jest wiele naprawdę dobrych kanałów do tego jest to lepsze źródło informacji niż jakakolwiek TV bo ludzie po prostu z tego korzystają i tak np. z zalanych powodzią miejscowości wiele osób wrzucało filmy czy też informowało o rzeczach o których w TV mówić nie wolno.
26.09.2024, 22:10
Kurwa investment advice z tiktoka. Ludzie, z wami wszystko dobrze?
Kupcie sobie jakąś książkę na temat (albo ukradnijcie pdfa za darmo) a nie oglądacie jakichś baranów którzy rozczłonkowują podstawowe koncepcje ekonomiczne na milion minutowych filmików.
Kupcie sobie jakąś książkę na temat (albo ukradnijcie pdfa za darmo) a nie oglądacie jakichś baranów którzy rozczłonkowują podstawowe koncepcje ekonomiczne na milion minutowych filmików.
myślę, że prędzej zarobisz na wrzucaniu "byle czego" na YT niż na inwestowaniu, giełdach itp bo na tym to się trzeba znać, nie pisze jako znawca bo przyznaję się - nie znam się i mówię to wprost, ale ilu moich znajomych popłyneło na takich poradach z tiktoków czy innych serwisów filmowych z poradami to mało.
ostatnio śledzę typa, który kompletnie robi zwykłe rzeczy, po prostu żyje, a miesięcznie zdobywa tyle subów że głowa boli , niech to będzie wskazówka haha
ostatnio śledzę typa, który kompletnie robi zwykłe rzeczy, po prostu żyje, a miesięcznie zdobywa tyle subów że głowa boli , niech to będzie wskazówka haha
28.09.2024, 20:43
Sonia widzę, że w ogóle się nie zagłębiłaś o czym gość mówi, bo np takie IKE to nie jest inwestowanie w giełdę kryptowalut, ale ok