Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
18.09.2024, 08:09
Ja w tym momencie kończę leczenie swojej depresyji tzw. narkotykami, bo zawsze się to kończy kiepsko albo efekty są zerowe.
Zostaję przy leczkach i modku, po których chociaż mogę mówić i nie wysyłają mnie na siódmą orbitę xDD
18.09.2024, 19:05
Dobra keta ostatnio miałem troszkę ponad 2g skończyło się niestety za szybko, jedyne minusy to krótki bardzo krótki czas działania i takie nie zawsze przyjemne odrealnienie które zostaje po głównym działaniu
23.09.2024, 14:53
Fajna keta, fajne mikro igiełki Dobrze daje w nosa aale nie piecze jak CMC
Przy dłuższych posiedzeniach problemy żołądkowe, więc polecam zaopatrzyć się w jakieś probiotyki Całość działania ok. 1-2h, pozniej jedynie afterglow
Ja normalnie nieraz po niej zasypiam, nieraz nawet gdy nie mogę spać wtrynię ze 100mg, zamknę oczy i budzę się kilka h pozniej To jeszcze nie dawka na hole, ale na ciekawe przezycia. Teraz jestem pod wplywem, coraz bardziej się rozkręca, trzeba zamknąć oko żeby nie widzieć podwójnie Jak po alk.
Dobra ketka nie jest zła 😁
Przy dłuższych posiedzeniach problemy żołądkowe, więc polecam zaopatrzyć się w jakieś probiotyki Całość działania ok. 1-2h, pozniej jedynie afterglow
Ja normalnie nieraz po niej zasypiam, nieraz nawet gdy nie mogę spać wtrynię ze 100mg, zamknę oczy i budzę się kilka h pozniej To jeszcze nie dawka na hole, ale na ciekawe przezycia. Teraz jestem pod wplywem, coraz bardziej się rozkręca, trzeba zamknąć oko żeby nie widzieć podwójnie Jak po alk.
Dobra ketka nie jest zła 😁
Benito
Pamiętam moją podróż z ketaminą kilka m-c wstecz, jak chciałem sięgnąć po szklanę która była na "wyciągniecie ręki" i cała ta czynność trwała ok. 5min, haha, coś niesamowitego, inny wymiar mi się włączył, ręka przypominała szyje żyrafy.
Dobrej zabawy i zwiedznia przestrzeni międzyplanetarnej.
Pamiętam moją podróż z ketaminą kilka m-c wstecz, jak chciałem sięgnąć po szklanę która była na "wyciągniecie ręki" i cała ta czynność trwała ok. 5min, haha, coś niesamowitego, inny wymiar mi się włączył, ręka przypominała szyje żyrafy.
Dobrej zabawy i zwiedznia przestrzeni międzyplanetarnej.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
23.09.2024, 16:11
Właśnie zupełnie inaczej lub zapomniałem już jak cmc smakuje, ale SZCZERZE WĄTPIĘ.
CMC to był pyszny chlorek mniam.
Keta mi przypominała taki trochę odświeżacz powietrza w prochu jak te różne owocowe specyfiki z łazienki. Albo no zwyczajnie Domestos.