Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Punkt odbioru UPS
14.09.2024, 18:29
Pamietajcie ze dowodu nie macie obowiakzu nikomu dawac od paru lat takie mamy przepisy XD acces point warto miec swoj taki co tam jestescie w pogaduszkach. Czesto lombardy maja tego typ punkty czy inne sklepiczki - pochodzic pogadac byc milym aby znali z widzenia i wszystko przechodzi kwestia waszej wyobrazni
15.09.2024, 12:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.09.2024, 12:03 przez Lifeisbrutal.)
Odbierałem ostatnio paczkę i o żaden dowód ani nic nikt mnie nie pytał. Spytali tylko z kiedy i podali.
I raczej w większości przypadków nie pytają choć na mailu napisali tzn UPS żeby zabrać dowód i numer przesyłki.
I raczej w większości przypadków nie pytają choć na mailu napisali tzn UPS żeby zabrać dowód i numer przesyłki.
24.09.2024, 16:47
(15.09.2024, 12:01)Lifeisbrutal napisał(a): Odbierałem ostatnio paczkę i o żaden dowód ani nic nikt mnie nie pytał. Spytali tylko z kiedy i podali.
sa punkty w ktorych cvhuje wiedza co zamawiasz bo albo sami wala albo duzo paczek na taki punkt dociera bywa ze pin nie wystarczy dla jego
30.09.2024, 19:02
To zależy od osoby i jaki humor ma Pan czy Pani.
Czy żona dała albo mąż hujowo poruchal.
Czy żona dała albo mąż hujowo poruchal.
03.10.2024, 01:10
Mnie prawie zawsze pytali o dowód, po prostu kurwa niefart jak zamawiasz na nazwisko burton xD
Zawsze mi się udawało jakoś wytentegować ten teges śmeges ale 2-3 razy udało się po prostu na samo nazwisko odebrać. Kwestia miejsca
Zawsze mi się udawało jakoś wytentegować ten teges śmeges ale 2-3 razy udało się po prostu na samo nazwisko odebrać. Kwestia miejsca
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
02.11.2024, 06:05
No ja paki jak mam na punkt odbioru UPS to zawsze na dziwne nazwiska jakby poprosili o dowód to jestem w dupie i bym pewnie tego nie odebrał. Choć można się wytłumaczyć też, że dla kogoś paczkę się odbiera ale trzeba wtedy pokazać swój dowód. Nie wiem czy w każdym punkcie tak jest, ale w tym co ja odbieram jest taka możliwość.
02.11.2024, 12:03
Zależy od punktu ja zawsze dzwonię że kolega za mnie odbierze a jak coś ma mówić że mu SMS przyszedł poszedł z ciekawości odebrać czasem się pytają ale to jak mają paranoje albo ktoś przychodzi 3 razy w tygodniu najlepiej zmieniać punkty jak rękawiczki