Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
25.09.2024, 13:19
mam meth pipe ale czasem chce przykurzyc na mieście przy ludziach dlatego to pytanie hehe pozdro
25.09.2024, 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2024, 14:06 przez Schrodinger.duck.)
edit po smakowaniu noskiem tego specyfiku przez jakieś 10 dni (dawki 25-60mg), działa konkret fajny focus i chęć do pracy na pc nawet kreatywnej bo pracuję na adobe, ale koło 18 jak się zarzuci a 22 do spania bo robota to 0,5 klona się przydaje. Nie wiem jak to macie z tą kardio zwałą, 60mg to może nie wybitne dawki jak co poniektórzy weterani tu, ale monitorowane tętno regularnie, skacze ze 100 jak siedzę na dupie do 110-115 na 2-5 minut od podania i spada, żadnych nieprzyjemności nie miałem z NEP'ikiem. Nie ma ciśnienia na dorzutki prawie wcale, zwykłe koło 15 sobie wezmę potem koło 18 właśnie i mi starcza. (raz albo dwa max po pół godzinie po przyjęciu o 18 mnie smak na więcej wziął, to wrzucałem 25mg dodatkowo na tare)
NEP jest zajebisty. Takie półprzezroczyste, ładne kryształki, bardzo kruche, zapachu niemalze brak. Nie narzekałem na uboki, ogólnie pamiętając o jedzeniu i takich tam innych zbędnych glupotach, to da się na tym lecieć nawet kawałek czasu i nie wyglądać jak wyturbieniec-wypierdoleniec przez znaczną większość czasu. Ja co prawda wiekszość czasu siedziałem w mojej grocie wyturbienia i młóciłem w fl studio, ale mój żołnierz ktory też wąchał, cały czas latał porobiony po mieście, gdzieś tam z rodziną, i nikt mu nic nie mówił że jakoś dziwnie wygląda
Policja, FBI, CIA i funkcjonariusze różnych innych dziwnych trzyliterowych agencji mi nie dokuczali a całkiem nieźle dałem do pieca. Znajomi których poczęstowałem generalnie mieli podobne zdanie co ja, quality stuff, szkoda, że jak już opierdoliłem co miałem, i pomyślałem o zaopatrzeniu się w więcej to towaru nie było na stanie. Wiadomo coś, kiedy wróci?
Policja, FBI, CIA i funkcjonariusze różnych innych dziwnych trzyliterowych agencji mi nie dokuczali a całkiem nieźle dałem do pieca. Znajomi których poczęstowałem generalnie mieli podobne zdanie co ja, quality stuff, szkoda, że jak już opierdoliłem co miałem, i pomyślałem o zaopatrzeniu się w więcej to towaru nie było na stanie. Wiadomo coś, kiedy wróci?
27.09.2024, 00:15
10g nep zamowione przyszlo dwwa dni temu
Bardzo spoko substancja. Ale w polaczeniu z ketamina zle na mnie podzialalo
Subiektywnie 5/10
Oboektywnie 6/10
Bardzo spoko substancja. Ale w polaczeniu z ketamina zle na mnie podzialalo
Subiektywnie 5/10
Oboektywnie 6/10
27.09.2024, 08:12
(26.09.2024, 22:14)horsii napisał(a): NEP jest zajebisty. Takie półprzezroczyste, ładne kryształki, bardzo kruche, zapachu niemalze brak. Nie narzekałem na uboki, ogólnie pamiętając o jedzeniu i takich tam innych zbędnych glupotach, to da się na tym lecieć nawet kawałek czasu i nie wyglądać jak wyturbieniec-wypierdoleniec przez znaczną większość czasu. Ja co prawda wiekszość czasu siedziałem w mojej grocie wyturbienia i młóciłem w fl studio, ale mój żołnierz ktory też wąchał, cały czas latał porobiony po mieście, gdzieś tam z rodziną, i nikt mu nic nie mówił że jakoś dziwnie wygląda
A KGB ?
Sam Esco nie wie, czekamy na zmianę statusu z "brak" na "jest".
Ale popełniłem ten sam błąd co ty, teraz żałuję że tylko 100 wziąłem z ziomkiem, bo jak na początku wolno szło tak po weekendzie czyli raptem trzy dni od odebrania, zaczął się istny armageddon zamówień - do niedzieli poszło 10-15 a od niedzieli do wtorku reszta wora Teraz tylko piszą czy już wrocilo
27.09.2024, 09:51
dlatego ja nie popelnilem tego samego błedu co wy i odrazu klocek byl zamowiony , w przeciwnym razie nepozombiaki by mnie zjadly zywcem na cisnieniu
27.09.2024, 14:35
Epsiakos miałem to samo co ty. Też pierwszy weekend poszło mi mało, co chwaliłem, a potem jak się rozbujałem to okiem nie mrugnąłem i już nie było 🥲
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność