Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NAC - N-acetylocysteina
27.09.2024, 01:52
Kurde coś chyba kojarzę, była akcja co ludzie wysypywali odżywki czy coś? To o to chodziło?
29.12.2024, 20:12
Szukam dobrego jakościowo NAC-a (N-acetylocysteina)
Jest dużo ofert w sieci, ale w większości to shit, który nadaje się do kibla co najwyżej, jakiś czas temu w USA zmieniono prawo i ograniczono zawartość substancji dla „bezpieczeństwa” użytkowników.
Dziwnym trafem od tego czasu co kupuję w sieci N-acetylocysteine to dostaje zwykłe placebo, bez tego klasycznego działania poprawiającego oddychanie „pełną piersią”, polepszanie nastroju, uczucie, że organizm oczyścił się ze zbędnych „zanieczyszczeń”.
Macie jakieś dobre namiary ?
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Jest dużo ofert w sieci, ale w większości to shit, który nadaje się do kibla co najwyżej, jakiś czas temu w USA zmieniono prawo i ograniczono zawartość substancji dla „bezpieczeństwa” użytkowników.
Dziwnym trafem od tego czasu co kupuję w sieci N-acetylocysteine to dostaje zwykłe placebo, bez tego klasycznego działania poprawiającego oddychanie „pełną piersią”, polepszanie nastroju, uczucie, że organizm oczyścił się ze zbędnych „zanieczyszczeń”.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.12.2024, 20:36
JA korzystałam z SFD a wiem, że to nie jest najlepszy wybór
po 2 tabletach cały dzień chodziłam przyjebana, strasznie cięzkie to dla mnie było
ale w bieganiu jakby takie +5% może to placebo nie wiem ale jakiegos boom energii i wydajności to po tym nie czułam
no już napewno nie to co piszesz jakoby miało to działać Czeslawo
więc tylko o SFD mogę Ci powiedzieć, że chyba aktywne skoro się czułam po tym chujowo haha
po 2 tabletach cały dzień chodziłam przyjebana, strasznie cięzkie to dla mnie było
ale w bieganiu jakby takie +5% może to placebo nie wiem ale jakiegos boom energii i wydajności to po tym nie czułam
więc tylko o SFD mogę Ci powiedzieć, że chyba aktywne skoro się czułam po tym chujowo haha
mrrrrau
30.12.2024, 12:18
Ja tylko spytam. Wy wiecie, że NAC samo w sobie może negatywnie działac na głowę ? Jednym z pewniaków jest zwykłe ACC Hot z apteki. I ja generalnie bym tych 600mg nie przekraczał. Są różne doniesienia nt gospodarki glutaminianem jedne mówią, że je normalizuje inne, że podnosi. Ja suplementuje ACC raz na jakiś czas 10dni pod rząd. I tyle.
30.12.2024, 14:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 14:33 przez qazplm1233.)
Ja biorę kilka ładnych lat znajomi też , raczej stała suplementacja , to nie wiem w moim środowisku to kazdy leci 1-2g ed
Ta napewno po NACU się czułaś chujowo no jebne tutaj , i ciekawe dlaczego SFD to nie najlepszy wybór
NOW 1000mg/tab , z tańszych sfd
(29.12.2024, 20:36)DarkSonia napisał(a): JA korzystałam z SFD a wiem, że to nie jest najlepszy wybór
Ta napewno po NACU się czułaś chujowo no jebne tutaj , i ciekawe dlaczego SFD to nie najlepszy wybór
(29.12.2024, 20:12)Czeslawo napisał(a): Szukam dobrego jakościowo NAC-a (N-acetylocysteina)
NOW 1000mg/tab , z tańszych sfd
30.12.2024, 15:40
qazplm1233 ile lat się znamy ? Sporo. Widziałeś, żebym kiedyś napisał bzdurę ?
I co najważniejsze - wiele rzeczy wychodzi po latach, nie od razu. Tutaj majstrujecie z transportem aminokwasow. Kiedyś to przerabiałem ale już odpuściłem 😉
Co do sfd - po tylu stopach co oni mieli to już nigdy nie tknę ich produktów....
I co najważniejsze - wiele rzeczy wychodzi po latach, nie od razu. Tutaj majstrujecie z transportem aminokwasow. Kiedyś to przerabiałem ale już odpuściłem 😉
Co do sfd - po tylu stopach co oni mieli to już nigdy nie tknę ich produktów....
30.12.2024, 15:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 15:56 przez qazplm1233.)
Lux jakby nie patrzył odpoczatku dekady czyli 2012 chyba szybko zlecialo ,co?
Oczywiście nie widziałem i chyba zawsze się zgadzamy ,zaraz popatrzę nie slyszalem akurat o wpadkach sfd ,ale skoro tak piszesz to wiem że tak było zaraz się przyjrze , ja NAC dawałem na zmianę z heparegem przy ssa , bo ssa i sam trening mi Dopierdala watrabe to głównie dlatego, że próby i GGTP mi wyszło niższe , zamieniłbys NAC na coś innego? Też LIV52 wrzucam czasem na przemian
Oczywiście nie widziałem i chyba zawsze się zgadzamy ,zaraz popatrzę nie slyszalem akurat o wpadkach sfd ,ale skoro tak piszesz to wiem że tak było zaraz się przyjrze , ja NAC dawałem na zmianę z heparegem przy ssa , bo ssa i sam trening mi Dopierdala watrabe to głównie dlatego, że próby i GGTP mi wyszło niższe , zamieniłbys NAC na coś innego? Też LIV52 wrzucam czasem na przemian
30.12.2024, 16:41
Korzystałem z tego suplementu:
https://www.zdrowierodzinne.pl/pl/p/NAC-...bletek/303
Zmniejszyli do 190mg ilość substancji na tabletkę, nie dość, że mniejsza ilość to działanie zerowe, "przerobiobiłem" ponad 10 różnych firm i ta wspomniana była najlepsza pod kątem działania, ale „była” to słowo kluczowe.
ZE SFD to tylko korzystam z tego produktu :
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_3x_Vit...37631.html
Zdecydowanie NAC - Nac'owi nie równy.
Może PacLab coś dobrego ogarnie jak się ze swoich spraw odkopie....
https://www.zdrowierodzinne.pl/pl/p/NAC-...bletek/303
Zmniejszyli do 190mg ilość substancji na tabletkę, nie dość, że mniejsza ilość to działanie zerowe, "przerobiobiłem" ponad 10 różnych firm i ta wspomniana była najlepsza pod kątem działania, ale „była” to słowo kluczowe.
ZE SFD to tylko korzystam z tego produktu :
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_3x_Vit...37631.html
Zdecydowanie NAC - Nac'owi nie równy.
Może PacLab coś dobrego ogarnie jak się ze swoich spraw odkopie....
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !