Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie obecnie zdobyć 3-mmc.
28.09.2024, 00:34
Czy ktoś wie gdzie można zdobyć 3-mmc?
*******Nazwa sklepu z innego forum******* miał go niedawno ale nawet nie miałem czasu go kupić.
Jedyne miejsce, w którym to ostatnio widziałem, to Duch, ale nie wiem, czy są legalne.
Czy był to sklep powiązany z forum? Czy coś się im stało? Czy możesz dalej zamawiać u nich bez problemów?
Pozdrowienia!
*******Nazwa sklepu z innego forum******* miał go niedawno ale nawet nie miałem czasu go kupić.
Jedyne miejsce, w którym to ostatnio widziałem, to Duch, ale nie wiem, czy są legalne.
Czy był to sklep powiązany z forum? Czy coś się im stało? Czy możesz dalej zamawiać u nich bez problemów?
Pozdrowienia!
28.09.2024, 09:25
Duch z tego co wiem już nie działa więc się wstrzymaj. Nie ma 3mmc , a nawet jak jest to Cię wyjdzie po 100 około za gram więc lepiej sobie np u Esco zamówić 3cmc ewentualnie celuj w 2mmc bo gdzieś mi się obiło o oczy.
(28.09.2024, 00:59)Omnibus napisał(a): Venus sklepów z innego forum nie piszemy pełnych nazw a co do ducha to owszem był w partnerskich i wszystko działało dobrze do czasu aż się zawinął także nie rób przypadkiem tam żadnego przelewu bo utopisz kasę tak jak masa innych osób utopiła.
Nie wiedziałem, że wspominam o sklepach z innego forum, jestem nowicjuszem. A co za forum... Dzięki Bogu, że znalazłem to forum. To drugie forum to gułag w porównaniu z tym
28.09.2024, 17:47
Mortko zapytaj tutaj: sales@evcome***.co*
To sklep z Hiszpanii który w swoim czasie trochę porozsyłał nam tutaj sampli. Jest gdzieś wątek w sklepach też, ale nie mogę znaleźć.
To sklep z Hiszpanii który w swoim czasie trochę porozsyłał nam tutaj sampli. Jest gdzieś wątek w sklepach też, ale nie mogę znaleźć.