Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"?
20.08.2024, 06:09
skupić się nad kontrola oddechu, zawsze ratuje dupę, głęboki wdech ustami - głęboki wydech nosem - głeboki wdech ustami - powolny wydech nosem
później można sobie zmieniać kombinacje, ważne, żeby mózg się skupil na oddechu
mi tam pomaga, nie wiem co u was znaczy za grubo, mnie jak jest za grubo to wynoszą nogami do przodu
później można sobie zmieniać kombinacje, ważne, żeby mózg się skupil na oddechu
mi tam pomaga, nie wiem co u was znaczy za grubo, mnie jak jest za grubo to wynoszą nogami do przodu
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
20.08.2024, 06:42
Rada może i była by z kategorii dobrych, gdyby była kierowana w stan po konkretnej substancji.
Inaczej można sobie zrobić krzywde jak człowiek nie ma pojęcia o technikach oddychania itp. i przy takich stimach dla przykładu i w mniejszym stopniu przy euforykach, można pogorszyć psychicznie sytuację a tachykardia pokażę nam co to znaczy "za dużo" a przy euforykach w ten sposób akurat krzywdy nie będzie ale zalecam się rozebrać, ubranie będzie mokre jakbyscie ulewę w drodze do domu napotkali.
Inaczej można sobie zrobić krzywde jak człowiek nie ma pojęcia o technikach oddychania itp. i przy takich stimach dla przykładu i w mniejszym stopniu przy euforykach, można pogorszyć psychicznie sytuację a tachykardia pokażę nam co to znaczy "za dużo" a przy euforykach w ten sposób akurat krzywdy nie będzie ale zalecam się rozebrać, ubranie będzie mokre jakbyscie ulewę w drodze do domu napotkali.
20.08.2024, 06:53
pamiętam na zejściach po stimach mi to pomagało i jak krzywa jazda na kanna wjeżdżała
get
over
it
over
it
JAk mozna palic srakąs kanne, co robi papke z mozgu jak widac powyzej przedpisacza...jak jest zielsko i haszior wysmienite..."tell me why!? ain't nothin but a mistake...tell me why?" ;-)
...a takie "zlote" rady typu wlacz audiobooka, bo rozumeim ze to ma pomagac w sferze psychologicznej an czleka, a objawy typu ostrego przedawkowania, cisnie3nie ktore rozpierdalala kieszenie, pindoleniwe w oczach...wymioty etc. itp itd...sa objawami fizycznymi!...
jzu to widze oczyma wyobrazni - a poza tym znam to z autopsji, telepie Cie albo pocisz sie jak swinia, serducho chce z klaciszy wyskoczyc...obraz i zmysly szaleją...a Ty wlaczasz audiobooka albo czystasz e-booka! i nagle sie uspokajasz, jestes oaza betlejemską, czuyjesz sie niczym w palacu kurwa Buckingham ;-) ech
...a takie "zlote" rady typu wlacz audiobooka, bo rozumeim ze to ma pomagac w sferze psychologicznej an czleka, a objawy typu ostrego przedawkowania, cisnie3nie ktore rozpierdalala kieszenie, pindoleniwe w oczach...wymioty etc. itp itd...sa objawami fizycznymi!...
jzu to widze oczyma wyobrazni - a poza tym znam to z autopsji, telepie Cie albo pocisz sie jak swinia, serducho chce z klaciszy wyskoczyc...obraz i zmysly szaleją...a Ty wlaczasz audiobooka albo czystasz e-booka! i nagle sie uspokajasz, jestes oaza betlejemską, czuyjesz sie niczym w palacu kurwa Buckingham ;-) ech
20.08.2024, 13:15
Racja organizm dostaje po dupie ale umysł się otwiera
Gruba faza to znak że jest dobrze dorzucone za gruba to już zły znak trzeba poczekać aż zejdzie lub zaryzykować tak jak ja i dorzucać więcej
Gruba faza to znak że jest dobrze dorzucone za gruba to już zły znak trzeba poczekać aż zejdzie lub zaryzykować tak jak ja i dorzucać więcej
22.08.2024, 04:10
Na mnie zawsze działa wejście pod zimną wodę w prysznicu (lub jakakolwiek alternatywa działająca podobnie), zwykle na chwilę mózg trzeźwieje i zaczynam ogarniać
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
22.08.2024, 06:20
Jak jest za grubo można też jakiś neurolept łyknąć to zawsze blokuje jakieś receptory wtedy mózg się powoli uspokaja. No, ale zależy też po czym jest za grubo. A jeśli fizycznie coś się dzieje to dużo wody, okno otworzyć, nogi do góry trzymać jeśli jest słabo itp.
29.09.2024, 10:02
Nie przesadzajcie jak jest za grubo warto napić się wody położyć się i przemyśleć co się dzieje właśnie