Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alkoholizm
29.09.2024, 00:41
W niczym, alkohol jest akceptowany spolecznie. Teraz wyobraz sobie Polske gdzie w sklepach zamiast tego kurestwa na polkach masz w kazdym sklepie do wyboru MJ. MJ zrobi z ciebie leniucha ale nie nigdy nie roztrzaska Tobie i Najbliszym zycia, nigdy Cie nie upodli.
Alkohol to najgorsze scierwo ktore legalnie mozna kupic.
Patrz Komu Ufasz
29.09.2024, 06:09
(28.09.2024, 23:10)smakosz napisał(a): W czym lepszy jest na przykład ćpun złodziej od alkoholika?
Na moim przykładzie mogę stwierdzić, że po alkoholu odpierdalałem najbardziej dziwne/krzywe/upokarzające akcje podczas gdy naćpawszy się chlorem/fetą czy czymkolwiek zamykam się w pisaniu tekstów czy oglądaniu kolejnych sezonów na xvideo, więc nawet dla mnie alkoholika alkoholicy są gorsi skromnym zdaniem
29.09.2024, 06:23
(29.09.2024, 00:41)DannyDeVito napisał(a): W niczym, alkohol jest akceptowany spolecznie. Teraz wyobraz sobie Polske gdzie w sklepach zamiast tego kurestwa na polkach masz w kazdym sklepie do wyboru MJ. MJ zrobi z ciebie leniucha ale nie nigdy nie roztrzaska Tobie i Najbliszym zycia, nigdy Cie nie upodli.
Masz rację ale wez to wytłumacz tym co tym zarządzają
Święta racja człowieku przyjacielu ale połowa tu osób nawet nie wie w czym żyją w. Jakim systemie i co się z nimi dzieje
29.09.2024, 21:23
(29.09.2024, 00:41)DannyDeVito napisał(a): W niczym, alkohol jest akceptowany spolecznie. Teraz wyobraz sobie Polske gdzie w sklepach zamiast tego kurestwa na polkach masz w kazdym sklepie do wyboru MJ. MJ zrobi z ciebie leniucha ale nie nigdy nie roztrzaska Tobie i Najbliszym zycia, nigdy Cie nie upodli.
Mordeczko ja to doskonale wiem nie musisz mi tłumaczyć Ja napisałem pytanie do ziomka
07.10.2024, 09:44
Alkohol powinien być zakazany po ziole ludzie chodzą rymuja tańczą niesie ich a to jest zabujstwo dla systemu kur.. Dlatego tak jest dlatego alkoholicy zasilający system nie cierpię ich ale jak już się ktoś najebie to posiedzę z nim
To zależy jak nasz organizm reaguje na daną substancje a nie, że powinno być zakazane "bo ja mam chujowo po alkoholu, wcześniej paląc zioło ".
("Wydaje mi się, że stawiasz na odpowiedzialność, zamiast na sztywne zakazy.")
Dla Ciebie liczy się autentyczność doświadczeń, a nie narzucone normy.