Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
w**.juklisl*b.**m
29.09.2024, 09:21
Siema.
Doszło w końcu
11g nepa
5g 3MMA
Zapomniał tylko o 2MMC ale nie szkodzi..to i tak sample i to jakie chojne!!
Do rzeczy!
NEP
O kurwa!!! Co to kurwa jest???
Piękne trzy kryształy koloru mlecznego. Lekko twarde ale wystarczy mocniej w palcach ścisnąć i można kruszyć.
Zajebałem linkę myślę 150mg
O JPRDL!!!!!
Jak to weszło!!!
To oczy az mnie bolały i chyba wgl nie mrugałem hahaha libido ZWIERZAK NA KURWA CRACKU Z POPIERDOLONYM MÓZGIEM!!!!!!! Uffff 😂
Nigdy takiego mocnego nepa nie wciągałem!!! To normalnie rozjeżdża Hexena. I podchodzi pod apvp ale dawkowanie inne.
Dluuugo trzyma. Ale powiem Wam , że schizy jak już zejdzie są kosmiczne! No prawie takie jak po A-PVP.
Ale wiadomo ilość przyjęta też robi swoje.
Oral chyba 400mg wziąłem 🤦🏻🤘🏻😂
Wchodzi powoli ale no nie mogę opisać stanu bo się już tutaj nie da!!!!
Libido kurwa libido, libido , libido i jeszcze raz libido to jakiś popierdolony potwór!!!!!
Vapo również mega!!!!
11/10 💥💥💥💥💥💥💥
Doszło w końcu
11g nepa
5g 3MMA
Zapomniał tylko o 2MMC ale nie szkodzi..to i tak sample i to jakie chojne!!
Do rzeczy!
NEP
O kurwa!!! Co to kurwa jest???
Piękne trzy kryształy koloru mlecznego. Lekko twarde ale wystarczy mocniej w palcach ścisnąć i można kruszyć.
Zajebałem linkę myślę 150mg
O JPRDL!!!!!
Jak to weszło!!!
To oczy az mnie bolały i chyba wgl nie mrugałem hahaha libido ZWIERZAK NA KURWA CRACKU Z POPIERDOLONYM MÓZGIEM!!!!!!! Uffff 😂
Nigdy takiego mocnego nepa nie wciągałem!!! To normalnie rozjeżdża Hexena. I podchodzi pod apvp ale dawkowanie inne.
Dluuugo trzyma. Ale powiem Wam , że schizy jak już zejdzie są kosmiczne! No prawie takie jak po A-PVP.
Ale wiadomo ilość przyjęta też robi swoje.
Oral chyba 400mg wziąłem 🤦🏻🤘🏻😂
Wchodzi powoli ale no nie mogę opisać stanu bo się już tutaj nie da!!!!
Libido kurwa libido, libido , libido i jeszcze raz libido to jakiś popierdolony potwór!!!!!
Vapo również mega!!!!
11/10 💥💥💥💥💥💥💥
29.09.2024, 10:49
400mg nepa ... grubo, że tez byłes w stanie po tym cos napisac na forum
dostajesz odemnie super punkt !
✸𝖎𝖒𝖒𝖔𝖗𝖙𝖆𝖑
dostajesz odemnie super punkt !
✸𝖎𝖒𝖒𝖔𝖗𝖙𝖆𝖑
29.09.2024, 11:00
Jakbym zajebał pasa 150 mg z nepa, to też bym pisał że nigdy takiego mocnego nepa nie waliłem... Jeśli porównać to do wszystkich innych razów kiedy tyle wziąłem, czyli zero, bo to jest absurdalna ilość
29.09.2024, 11:44
EpsiakosRozjezdza hexen i podchodzi pod apvp, kon by sie usmial teraz xDDD
Dlatego się śmiejesz
A próbowałeś go ze się wypowiadasz? Myślę że nie więc Twój post jest bezużyteczny.
Dlatego się śmiejesz
A próbowałeś go ze się wypowiadasz? Myślę że nie więc Twój post jest bezużyteczny.
29.09.2024, 11:45
Debilu zasrany, tak wiec wiem co mowie - ale juz mam dosc twojego pierdolenia a sadze ze i reszta forum tez.
Jak ty mozesz byc wiarygodny jak ty twierdzisz ze stary pentendron jest mocniejszy od obecnego Nepa a teraz twierdzisz ze ten sam nep rozjezdza hexen ktory jest od niego minimum 6x mocniejszy i to nawet od najgorszych syntez.
Ja mam dosc twojego pierdolenia zbednego dlatego dzis konczy sie twoja przygoda z tym forum - idz zaloz sobie konto u niebieskich i do nas juz nie przychodz.
Nie pozdrawiam.
Jak ty mozesz byc wiarygodny jak ty twierdzisz ze stary pentendron jest mocniejszy od obecnego Nepa a teraz twierdzisz ze ten sam nep rozjezdza hexen ktory jest od niego minimum 6x mocniejszy i to nawet od najgorszych syntez.
Ja mam dosc twojego pierdolenia zbednego dlatego dzis konczy sie twoja przygoda z tym forum - idz zaloz sobie konto u niebieskich i do nas juz nie przychodz.
Nie pozdrawiam.
29.09.2024, 21:45
Ja pierdole takie opinie gdzie pacjent ładuje w siebie 400 mg nepa i pisze że jest lepszy od hexenu Ciekawe co by powiedział gdyby jebnoł 400 mg hexenu
30.09.2024, 06:19
Ratunku! - otóż to by powiedział dzwoniąc zesranym na SOR po 0,4 hexa
Dużo ludzi tu nawet nie wie jak Hex smakuje s ja wam powiem, że to już naprawdę nie przelewki...
Odnosząc się do nepa tu, to będzie to pewnie coś podobnej syntezy co wszędzie.
Nie walcie takich dawek!
Dużo ludzi tu nawet nie wie jak Hex smakuje s ja wam powiem, że to już naprawdę nie przelewki...
Odnosząc się do nepa tu, to będzie to pewnie coś podobnej syntezy co wszędzie.
Nie walcie takich dawek!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
30.09.2024, 16:42
Dawać tego nepa 0.4 wrzucam sugerując się opinią.....
112..... proszę o karetkę bo przeczytałem na internetach tyle polecają jest kozak.
......
112..... proszę o karetkę bo przeczytałem na internetach tyle polecają jest kozak.
......