Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina
29.09.2024, 17:46
(29.09.2024, 17:41)DarkSonia napisał(a): jestem świeża w temacie...
nigdy nie próbowałam...
jakie dawki dla osoby która nigdy nie ogarniała ketaminy? waga w okolicach 50kg
żeby było ok, poczuć jej magie czy co tam ona oferuje, ale żeby nie przesadzić?
dziękuję z góry za odp
Zacznij od dawki 50mg
29.09.2024, 17:50
a będę czuła jej schodzenie? cos podobnego do ketonowego opuszczania głowy?
w sensie pytam o dorzutki ... czy ładowac od razu po zejściu ? czy odczekać jakiś okres czasu aby kaskady nie robić?
i jak tu wygląda z ciśnieniem chodzi mi o serducho ? czy wjeżdża czy jest luzik ?
w sensie pytam o dorzutki ... czy ładowac od razu po zejściu ? czy odczekać jakiś okres czasu aby kaskady nie robić?
i jak tu wygląda z ciśnieniem chodzi mi o serducho ? czy wjeżdża czy jest luzik ?
29.09.2024, 17:55
Powiem Wam tak Bede na tygodniu posiadał bez pierdolenie leci 150-200mg sniff albo 100mg im i Wam dam znać
DarkSonia będziemy wspierać się telepatycznie albo przypierdole więcej i otworzę tunel czaso przestrzenny ^_& gdzies tam wyląduje tylko materace rozłóż bo ja nie ubezpieczony xD
DarkSonia będziemy wspierać się telepatycznie albo przypierdole więcej i otworzę tunel czaso przestrzenny ^_& gdzies tam wyląduje tylko materace rozłóż bo ja nie ubezpieczony xD
29.09.2024, 17:56
Ewidentnie nie sprawdzałaś linku który ci wysłałem wcześniej.
Ketamina nie wjeżdża na serce bo to nie jest stymulant. Po ketaminie nie ma żadnego spida, żadnego ełfo, ty wszystko porównujesz do beta-ketonów.
Najpierw przeczytaj dokładnie, a potem zadawaj pytania. Jakbyś przeczytała, byś nie pytała
Ketamina nie wjeżdża na serce bo to nie jest stymulant. Po ketaminie nie ma żadnego spida, żadnego ełfo, ty wszystko porównujesz do beta-ketonów.
Najpierw przeczytaj dokładnie, a potem zadawaj pytania. Jakbyś przeczytała, byś nie pytała
EmStO bardzo dziękuję za pozytywny przekaz z pewnością pomyślę o Tobie podczas tripu hah
natomiast ja serio pytam by nie spierdzielić mojego pierwszego tripa, i przymierzyć się do czegoś mocniejszego...
przeczytałam bardzo dokładnie to co mi podesłałeś
ja pytam o rzeczy oczywiste użytkowników, którzy mają z nią na codzień do czynienia, nie info o niej samej zwł kiedy pewne testy były wykonywane w warunkach labolatoryjnych na określonej grupie uzytkowników
i tak, właśnie porównuje do b-ketonów bo na nich spędziłach kilka lat życia to raczej nie powinno być dziwne, skoro chce spróbować czegoś czego jeszcze nigdy w życiu nie próbowałam, a tej grupy substancji - nie próbowałam. Porównywanie ich z ketonami wydaje mi się adekwatne do zapytania bo tylko z nimi w kwestii narkotycznej miałąm do czynienia, rzadko a amfą.
natomiast ja serio pytam by nie spierdzielić mojego pierwszego tripa, i przymierzyć się do czegoś mocniejszego...
(29.09.2024, 17:56)horsii napisał(a): Ewidentnie nie sprawdzałaś linku który ci wysłałem wcześniej.
przeczytałam bardzo dokładnie to co mi podesłałeś
ja pytam o rzeczy oczywiste użytkowników, którzy mają z nią na codzień do czynienia, nie info o niej samej zwł kiedy pewne testy były wykonywane w warunkach labolatoryjnych na określonej grupie uzytkowników
i tak, właśnie porównuje do b-ketonów bo na nich spędziłach kilka lat życia to raczej nie powinno być dziwne, skoro chce spróbować czegoś czego jeszcze nigdy w życiu nie próbowałam, a tej grupy substancji - nie próbowałam. Porównywanie ich z ketonami wydaje mi się adekwatne do zapytania bo tylko z nimi w kwestii narkotycznej miałąm do czynienia, rzadko a amfą.
29.09.2024, 18:01
Wystarczy przeczytać link od horsiego, albo nawet pierwszą stronę tego wątku, żeby uzyskać sporo odpowiedzi na nurtujące pytania: https://dopal.org/showthread.php?tid=185...6#pid39316
29.09.2024, 18:07
ale to normalne dawkowanie. tylko dla pudzilli majo calkiem inno skale
prostuj się kurwo