Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Che*-C**in*.c**
09.06.2024, 21:46
Mi trzy rakiety doleciały w tym roku. Może jestem tym wyselekcjonowanym szczęśliwcem.
Zamawiałem głównie benzynki z których jestem zadowolony(bromozolam, i flubromazpam). 4f-mph też próbowałem ale nie mam odniesienia do innych mph/eph - waliłem chyba za duże dawki i zbyt często. Siedziałem wystrzelony i obczajałem całą noc ceny akcji na polskiej giełdzie i je analizowałem.
Ale to wystrzelenie takie dziwne było, nie robiłem rzeczy które zazwyczaj lubie robić przy takich zabawach czyli granie w FPS'y a tu po prostu nie chciało mi się tego robić.
BTW na zagranicznym forum o RC też jest wzmianka, że bardzo dużo osób raportowało od lutego, że paczki im nie docierały i nie przechodziły przez granicę. Raczej legitne info bo zawze dostaje się od nich tracking i widać co się z paczką dzieje.
Zamawiałem głównie benzynki z których jestem zadowolony(bromozolam, i flubromazpam). 4f-mph też próbowałem ale nie mam odniesienia do innych mph/eph - waliłem chyba za duże dawki i zbyt często. Siedziałem wystrzelony i obczajałem całą noc ceny akcji na polskiej giełdzie i je analizowałem.
Ale to wystrzelenie takie dziwne było, nie robiłem rzeczy które zazwyczaj lubie robić przy takich zabawach czyli granie w FPS'y a tu po prostu nie chciało mi się tego robić.
BTW na zagranicznym forum o RC też jest wzmianka, że bardzo dużo osób raportowało od lutego, że paczki im nie docierały i nie przechodziły przez granicę. Raczej legitne info bo zawze dostaje się od nich tracking i widać co się z paczką dzieje.
01.07.2024, 19:25
Ja tam nie wiem troche ceny wysokie ale rozne specyfiki ma i aktywne zawsze paka dolatuje chociaz no i z 2 tygodnie trzeba czekac przynajmniej benzo ma w prochu mozna rpzpuscic i nie wydawac fortuny
06.09.2024, 05:49
Sklep ok. Działa. Do mnie leci rakieta i jest w trasie już.
Kontakt trochę słaby na mailu.
Paczki zawsze 3-5dni lecą
Zamówione:
2g md-pihp
3g nep
10x pyrazolam
2x 1p-lsd 150mcg pellets
Doleci to wrzucę foty i napisze jak z jakością.
Myślę że sklep nie powinien być w tym dziale a przenieść go do działu sklepy z dopalaczami.
Ok wszystko doleciało tak jak napisał.
I jeszcze dorzucił cos od siebie ale.jak przypomne sobie nazwe to napiszę. Iso coś tam czy jakoś tak.
Powiem tak. Wszystko aktywne. Mdpihp bardzo mocne, NEP dobry ale miałem lepsze sorty. Pyrazolam w TAB mistrzostwo. Po dwóch już jest moc po trzech mnie odcięło.
A to 1p-LSD o kurwa
Takiej bomby jeszcze po żadnym analogu nie miałem . Mega polecam.
Moze dziś tu już recki porobie.
Ale warto robić tam zakupy! Naprawdę + to koło które jak zakrecisz daje albo darmowa wysyłkę albo gratisy w postaci RC w ilus tam gramach albo rabaty różne nA całość zakupów.
1p-LSD 150mcg
Tabletka taka mała że szok. Taka niewinna ale nie dajcie się zwieść pozorom bo drzemie w niej naprawdę moc.
Po pierwsze to chyba pierwszy raz w życiu porobiło mnie tak mocno 150mcg.
Weszło dość szybko bo już po godzinie za zacząłem odczuwać efekty.
2h - tu już wyostrzone kolory, pulsująca dłoń, smugi, ładne kolory, lekka euforia i libido na plus.
3-4h - gdzieś tutaj nastąpił peak. Siedzę siedzę. Patrzę na palce dłoni a tam widzę takie cegiełki które przelatywały sie pomiędzy sobą. Wciągnąło mnie w palec. Leciałem jakimś tunele i nagle boom jestem w innej cywilizacji. Jakieś latające super pociągi. Piramidy ale takie jakby z przyszłości... Nie było mnie dobre pol H. Nagle boom i znów pokój.
Rozkminy grube i Głębokie, smiechawa również była.
Później zabralo mnie drugi raz ale za cholerę nie mogę sobie teraz przypomniec co to było.
Całość trwał 6-8 max
Rano bez studia, doła itp
Żadnych efektów. Przespałem o 5 rano do 11.
Wszystko git.
11/10
Najlepszy analog jaki jadłem.
Składam zamówienie na sporą ilość bo to mega kozak!
NEP
Bardzo dobry. Jeden. Z lepszych jakie testowałem ostatnio.
Bialutkie fajne grudy. Kruszyć można w palcach
100mg daje już porządny wystrzał. Zajebiście podnosi libido. Nie wchodzi na serducho co jest dużym plusem.
Świetnie się vapuje. Więc ta droga podania również zajebiście się sprawdza.
Zjazd do przeżycia. Nie uświadczyłem schiz.
Mocne 8/10
👌🏻
Pyrazolam.
Małe takie rombowate tabletki.
Kopie mega. Naprawę to ma moc.
Dwie na raz to już mocna bomba. Dorzuciłem raz trzecia. Poszedłem po piwo do lodówki. Usiadłem, nalałem do kufla, wziąłem łyka i obudziłem się nad ranem w połowie leżąc na podłodze 😂
Uważać z tym benzo bo ma moc.
10/10
Mdpihp ❤️
Proch z małymi grudkami. Kolor lekko podchodzący pod jasny żółty.
Kosior niesamowity
Naprawdę uważajcie z dawkowaniem.
To już mój trzeci sort mdpihp jaki testuje.
Tego plasuje na miejscu drugim ze względu za, za małą ilość euforii i cholerne schizy jak trochę przesadzisz. Tu nie ma miejsca na błędy.
30mg sniff robi naprawdę bardzo mocno.
Ale ogólnie większość poszło vapo.
Smak spoko, nie gryzie nic w gardlo, nie dusi, dwa buchy i jesteś podrobiony jak szpak. Tylko dla wprawionych graczy.
Jak najbardziej polecam bo towarem bardzo aktywny.
Zjazd dość ciężki. Średnie wejście na serducho ale da się odczuć przy większych ilościach.
8/10 👌🏻
Polecam.
Dlaczego nie przeniesiecie sklepu do dopalaczy? Wiele razy już zamówiłem. Znajomi też. Wszystko gra....
Kontakt trochę słaby na mailu.
Paczki zawsze 3-5dni lecą
Zamówione:
2g md-pihp
3g nep
10x pyrazolam
2x 1p-lsd 150mcg pellets
Doleci to wrzucę foty i napisze jak z jakością.
Myślę że sklep nie powinien być w tym dziale a przenieść go do działu sklepy z dopalaczami.
Ok wszystko doleciało tak jak napisał.
I jeszcze dorzucił cos od siebie ale.jak przypomne sobie nazwe to napiszę. Iso coś tam czy jakoś tak.
Powiem tak. Wszystko aktywne. Mdpihp bardzo mocne, NEP dobry ale miałem lepsze sorty. Pyrazolam w TAB mistrzostwo. Po dwóch już jest moc po trzech mnie odcięło.
A to 1p-LSD o kurwa
Takiej bomby jeszcze po żadnym analogu nie miałem . Mega polecam.
Moze dziś tu już recki porobie.
Ale warto robić tam zakupy! Naprawdę + to koło które jak zakrecisz daje albo darmowa wysyłkę albo gratisy w postaci RC w ilus tam gramach albo rabaty różne nA całość zakupów.
1p-LSD 150mcg
Tabletka taka mała że szok. Taka niewinna ale nie dajcie się zwieść pozorom bo drzemie w niej naprawdę moc.
Po pierwsze to chyba pierwszy raz w życiu porobiło mnie tak mocno 150mcg.
Weszło dość szybko bo już po godzinie za zacząłem odczuwać efekty.
2h - tu już wyostrzone kolory, pulsująca dłoń, smugi, ładne kolory, lekka euforia i libido na plus.
3-4h - gdzieś tutaj nastąpił peak. Siedzę siedzę. Patrzę na palce dłoni a tam widzę takie cegiełki które przelatywały sie pomiędzy sobą. Wciągnąło mnie w palec. Leciałem jakimś tunele i nagle boom jestem w innej cywilizacji. Jakieś latające super pociągi. Piramidy ale takie jakby z przyszłości... Nie było mnie dobre pol H. Nagle boom i znów pokój.
Rozkminy grube i Głębokie, smiechawa również była.
Później zabralo mnie drugi raz ale za cholerę nie mogę sobie teraz przypomniec co to było.
Całość trwał 6-8 max
Rano bez studia, doła itp
Żadnych efektów. Przespałem o 5 rano do 11.
Wszystko git.
11/10
Najlepszy analog jaki jadłem.
Składam zamówienie na sporą ilość bo to mega kozak!
NEP
Bardzo dobry. Jeden. Z lepszych jakie testowałem ostatnio.
Bialutkie fajne grudy. Kruszyć można w palcach
100mg daje już porządny wystrzał. Zajebiście podnosi libido. Nie wchodzi na serducho co jest dużym plusem.
Świetnie się vapuje. Więc ta droga podania również zajebiście się sprawdza.
Zjazd do przeżycia. Nie uświadczyłem schiz.
Mocne 8/10
👌🏻
Pyrazolam.
Małe takie rombowate tabletki.
Kopie mega. Naprawę to ma moc.
Dwie na raz to już mocna bomba. Dorzuciłem raz trzecia. Poszedłem po piwo do lodówki. Usiadłem, nalałem do kufla, wziąłem łyka i obudziłem się nad ranem w połowie leżąc na podłodze 😂
Uważać z tym benzo bo ma moc.
10/10
Mdpihp ❤️
Proch z małymi grudkami. Kolor lekko podchodzący pod jasny żółty.
Kosior niesamowity
Naprawdę uważajcie z dawkowaniem.
To już mój trzeci sort mdpihp jaki testuje.
Tego plasuje na miejscu drugim ze względu za, za małą ilość euforii i cholerne schizy jak trochę przesadzisz. Tu nie ma miejsca na błędy.
30mg sniff robi naprawdę bardzo mocno.
Ale ogólnie większość poszło vapo.
Smak spoko, nie gryzie nic w gardlo, nie dusi, dwa buchy i jesteś podrobiony jak szpak. Tylko dla wprawionych graczy.
Jak najbardziej polecam bo towarem bardzo aktywny.
Zjazd dość ciężki. Średnie wejście na serducho ale da się odczuć przy większych ilościach.
8/10 👌🏻
Polecam.
Dlaczego nie przeniesiecie sklepu do dopalaczy? Wiele razy już zamówiłem. Znajomi też. Wszystko gra....
01.10.2024, 08:26
Nigdy nie miałem z tym sklepem problemu zawsze paczki dochodziły i to bardzo szybko .
Jedynie kontakt czasami jest wydłużony ale idzie wszystko załatwić.
Jedyny sklep z konkurencyjnego forum, z którym nigdy nie miałem problemu .
W oczekiwaniu na
ALD-52
Nep
MD Pihp
AMT tabs
Flunitrazolam pills
Doleci dam znać a z tego co mi gołębie ciwrkaja za oknem to wiecie ^_*
Jedynie kontakt czasami jest wydłużony ale idzie wszystko załatwić.
Jedyny sklep z konkurencyjnego forum, z którym nigdy nie miałem problemu .
W oczekiwaniu na
ALD-52
Nep
MD Pihp
AMT tabs
Flunitrazolam pills
Doleci dam znać a z tego co mi gołębie ciwrkaja za oknem to wiecie ^_*
01.10.2024, 10:16
Raz z stamtąd miałem benzo i nigdy więcej paka szła miesiąc jak nie dłużej bo za każdym razem padała...
U mnie bez lipy ostatnia rakieta bardzo szybko wylądowała w granicach do 7 dni konkretnie niepamietam a może i pamiętam.
Ps.
Bralem kiedyś a pihp i kurwa bardzo byłem z niej zadowolony niczym nie roznila się od sortow z innych źródeł.
Ps.
Bralem kiedyś a pihp i kurwa bardzo byłem z niej zadowolony niczym nie roznila się od sortow z innych źródeł.
01.10.2024, 11:02
Też raz zamówiłem jak wystartował sklep i paka doszła bez problemu alfa i clonazolam dobra byla teraz to nie wiem
01.10.2024, 11:05
Jak Doleci będę informował pierwszy ogień to stimy wypróbuję a psajko jak będę mial wolne .
01.10.2024, 23:41
Produkty są "dobre ale pakowanie chu*owe" to opinia od sąsiada co bierze od hazardzisty.
Od siebie mogę napisać, że oszczędza jeszcze na kleju aby zalepić kopertę.
Nie mieście się w głowie, jak możma mieć tak głębo w czterach literch BHP.
Od siebie mogę napisać, że oszczędza jeszcze na kleju aby zalepić kopertę.
Nie mieście się w głowie, jak możma mieć tak głębo w czterach literch BHP.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !