Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
01.10.2024, 07:19
Zamiast tego gowna MDMA co klepie tylko raz w życiu, poproszę 3MMC
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
01.10.2024, 08:11
kot_kreskowy mdma klepie tylko raz w życiu? Nie znam się i zaciekawiło mnie to.
Bodajże razem życiu miałem okazję spróbować i... nie klepło mnie albo to była jakaś ściema.
3mmc bym chętnie spróbował, powrotem 4mmc też nie pogardzę.
Bodajże razem życiu miałem okazję spróbować i... nie klepło mnie albo to była jakaś ściema.
3mmc bym chętnie spróbował, powrotem 4mmc też nie pogardzę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.10.2024, 17:23
Maniek dziękuję!
Nagroda od Esco w postaci 3cmc ice dotarła, reckę zdam już niebawem.
Tak na teraz mogę napisać, że albo nie wali domestosem, albo mam tak nos zajebany i nie mam węchu, bo dopadły mnie jakieś wiruski jesienne.
A nawet jak wali domestosem, to jestem zwolennikiem powiedzenia "za darmo to i ocet słodki" 🙃
Nagroda od Esco w postaci 3cmc ice dotarła, reckę zdam już niebawem.
Tak na teraz mogę napisać, że albo nie wali domestosem, albo mam tak nos zajebany i nie mam węchu, bo dopadły mnie jakieś wiruski jesienne.
A nawet jak wali domestosem, to jestem zwolennikiem powiedzenia "za darmo to i ocet słodki" 🙃
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.10.2024, 17:59
(01.10.2024, 14:38)Maniek napisał(a): kurvvisko MDMA normalnie klepie za każdym razem, jeśli masz odpowiedni zapas sero. Nigdy nie słyszałem o klepiącym raz w życiu MDMA, a trochę tego przerobiłem przez wiele lat.
Jprdl... To była przenośnia.
Ćpając nie masz zasobów.
NIE dla OPIO !!!