Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co dostałeś na Dzień Chłopaka? 30/09/24
Lifeisbrutal znajdz se panne to Tyz Ci cos rzuci...znajac Ciebie to pewno bys chcial benzo
edit: Lifeisbrutal jur gud ryly fakyn gud..odczekales godzinke aby napsiac nowego posta zaliczonego do licznika mamy Cie polsza got talent nowy idz do koeljnej edycji jako najlepszy nabijacz poscikow na dupalku ;-)
edit: Lifeisbrutal jur gud ryly fakyn gud..odczekales godzinke aby napsiac nowego posta zaliczonego do licznika mamy Cie polsza got talent nowy idz do koeljnej edycji jako najlepszy nabijacz poscikow na dupalku ;-)
01.10.2024, 17:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2024, 17:19 przez Lifeisbrutal.)
LOBO No właśnie nie, ogarnąłem się już z benzo nie biorę go tak jak kiedyś czyli co tydzień.
Ostatnio to było jakoś z miesiąc czy z dwa miesiące temu i też nie dużo bo tylko paczkę alpry miałem. Chciałem ostatnio ogarnąć klony na lewo ale kolega Inferno mnie zniechęcił do ich brania.
LOBO Nawet tego nie zauważyłem. Zresztą i tak post pewnie będzie scalony więc no.
Nie pozdrawiam.
Ostatnio to było jakoś z miesiąc czy z dwa miesiące temu i też nie dużo bo tylko paczkę alpry miałem. Chciałem ostatnio ogarnąć klony na lewo ale kolega Inferno mnie zniechęcił do ich brania.
LOBO Nawet tego nie zauważyłem. Zresztą i tak post pewnie będzie scalony więc no.
Nie pozdrawiam.
02.10.2024, 11:34
Nie wypada tego publicznie mówić, bo było grubo...
Nie tylko dragi męczą, taki trening brzucha, że cieżko do teraz mi się wstaje.
Nie tylko dragi męczą, taki trening brzucha, że cieżko do teraz mi się wstaje.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !