Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sterydy?
(03.10.2024, 07:29)Heluuupiarz napisał(a): Venus buhaha wiekszej glupoty nie slyszalem . w czasie pierwszego cyklu caly czas hcg ? nawet jesli cykl ma trwac 12 tygodni ? . Mam za soba 5 cykli , i moj pierwszy cykl trwal wlasnie 12 tygodni na samym testosteronie i jakos przez ten cykl ani razu hcg nie wzialem tylko clomid po cyklu i jakos szkod nie widze , dopiero w 3cim cyklu ktory trwal prawie rok wrzucalem hcg ale co 2-3 miesiace jedna fiolke , wiec nie pierdol glupot ,ze bez hcg ktos sobie krzywde zrobi ... no chyba ze ktos laduje w siebie wiadro sterydow typu tren,deca,anapolon to moze sobie przez caly cykl wrzucac hcg , tak wiec na krotki cykl na testosteronie wystarczy na odblok sam clomid spokojnie
Zgadzam się z tobą. Można to zrobić na kilka sposobów. Nie polecam też stosowania Hcg, gdyż nie zapobiegnie to uszkodzeniu komórek Leydiga, a jedynie zapobiegnie zanikowi jąder.
Podałem mu standardowe informacje, bez formularzy, żeby mógł przeprowadzić własne badania.
Oczywiście najpierw potrzebujesz pełnej analizy, aby poznać wartości początkowe i bazowe.
spożycie węglowodanów i makroskładników, poziom ciśnienia krwi itp.
Propionian na koniec i clomid po cyklu w zupełności wystarczą.
Chociaż ostatnio widzimy syntetyczne sterydy pochodzące z DHT, takie jak Methenolon bez clomidu lub czegokolwiek innego, powodujące mniejsze uszkodzenia osi podwzgórze-gonady. Ale to już inny temat.
03.10.2024, 19:07
(02.10.2024, 00:06)Omnibus napisał(a): Czeslawo Testosteron przecież nie boli mowa o enanthanie oraz cypio propa nie brałem i to nie ważne czy w pośladka czy uda jeżeli szczypie przy zastrzyku to nie testosteron tylko zanieczyszczenie które się w nim znajduje są grupy na fb gdzie normalnie się ludzie składają i regularnie wysyłają do laboratorium daną substancje od danego producenta i wtedy wszystko jest jasne czy się zgadza deklarowane stężenie czy w ogóle jest tam deklarowana substancja oraz jej czystość.
Wiele underów sprawdziłem i moim zdaniem z ogólno dostępnych w Polsce to najlepszy androchem
Ja raz jak strzeliłem w poślad za pierwszym razem to nie dość ,że to robiłem na stojąco to w trakcie aplikacji jakoś chujowo chwyciłem strzykawkę .. dosłownie zamieszałem ją to myślałem ,ze zejdę następnego dnia chodzić nie mogłem dosłownie utykałem na nogę
03.10.2024, 20:25
(03.10.2024, 10:32)Venus napisał(a): Zgadzam się z tobą. Można to zrobić na kilka sposobów. Nie polecam też stosowania Hcg, gdyż nie zapobiegnie to uszkodzeniu komórek Leydiga, a jedynie zapobiegnie zanikowi jąder.
Podałem mu standardowe informacje, bez formularzy, żeby mógł przeprowadzić własne badania.
Oczywiście najpierw potrzebujesz pełnej analizy, aby poznać wartości początkowe i bazowe.
spożycie węglowodanów i makroskładników, poziom ciśnienia krwi itp.
Propionian na koniec i clomid po cyklu w zupełności wystarczą.
Chociaż ostatnio widzimy syntetyczne sterydy pochodzące z DHT, takie jak Methenolon bez clomidu lub czegokolwiek innego, powodujące mniejsze uszkodzenia osi podwzgórze-gonady. Ale to już inny temat.
Chcesz powiedzieć, że HCG nie polecasz bo tylko zapobiega zanikowi jąder przecież o to chyba w tym chodzi .
(03.10.2024, 20:25)vuvubaobao napisał(a): Chcesz powiedzieć, że HCG nie polecasz bo tylko zapobiega zanikowi jąder przecież o to chyba w tym chodzi .
Mówię tylko, że możesz stosować hcg lub nie. Zależy od ciebie. Jeśli masz zamiar przelecieć dziewczynę, a nie chcesz pokazywać swoich maleńkich jąder i robić z siebie głupka, wykorzystaj ją.
05.10.2024, 21:07
(03.10.2024, 19:07)vuvubaobao napisał(a): Ja raz jak strzeliłem w poślad za pierwszym razem to nie dość ,że to robiłem na stojąco to w trakcie aplikacji jakoś chujowo chwyciłem strzykawkę .. dosłownie zamieszałem ją to myślałem ,ze zejdę następnego dnia chodzić nie mogłem dosłownie utykałem na nogę
Wierzę ziom, nienawidzę wszelkich igieł, ale czsem strzała musi być, mam zaprzyjaźnionego lekarza co to ogarnia, nie zmienia to faktu, że zastrzyk czasem tak czuć jakby ktoś kosę włożył, podobno to kwestia unerwienia i gęstosci substani przebijającej się przez tkanki.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
03.11.2024, 23:59
Ktos zamawia z tego HTZ ? Chce zamówić tego propiotana myślicie że na pierwsze strzały będzie git?
04.11.2024, 13:23
hubertus321 propio ci polecam dlugi albo krotki ale w tabletkach ktoś tu ostatnio polecał strone pakaodz**erz*a.pl