Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
23.09.2024, 18:52
To jest zupełnie inny rodzaj chlora, zresztą przetestuję za miesiąc cherry i Ci porównam z ketaminą oficjalnie.
27.09.2024, 00:18
Zamowione 5g
Dla mnie to bardzo depresyjna substancja, ostro mi zrylo leb.
Zapodalem sobie na oko z bratem myslalem czy to tak wyglada pieklo? A moze juz umarlem albo umieram? Bylem sztywny pwtrzylismy tylko na siebie jak dwa nieboszczyki xd potem tolerancja spadla. Nie dla mnie
Dla mnie to bardzo depresyjna substancja, ostro mi zrylo leb.
Zapodalem sobie na oko z bratem myslalem czy to tak wyglada pieklo? A moze juz umarlem albo umieram? Bylem sztywny pwtrzylismy tylko na siebie jak dwa nieboszczyki xd potem tolerancja spadla. Nie dla mnie
28.09.2024, 14:11
(23.09.2024, 18:52)Chochlik napisał(a):voice.of.voiceless
To jest zupełnie inny rodzaj chlora, zresztą przetestuję za miesiąc cherry i Ci porównam z ketaminą oficjalnie.
jemu chyba chodzi o atom chloru w strukturze a nie jakiś posmak czy zapach tego co my rozumiemy przez "chlor".
29.09.2024, 15:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2024, 15:05 przez Rweqerew333.)
Pachnie czystością, na pewno nie jest to domestos.
Nie ma nic wspólnego z żadnymi cmc.
Nie ma nic wspólnego z żadnymi cmc.
02.10.2024, 14:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2024, 15:22 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
3g Ketamina nagroda
Ketaminka doleciała od Escobar
Inferno: 112kg/183
Szczur 🐀: 91kg/190 ale kurwa bydle
MG:
- Infuś 150mg
🐀 - 75mg
Na początku zaczęło się robić dziwnie na bani. Kolory się wyostrzyły czyli oczy 👀 🩸
Szczur mi lupą 🔍 sprawdza oczy i mówi żebym zostawił otwarte drzwi w Windows'ie
Jak wstałem to czułem się jak kosmonauta w kosmosie. Jak Neil Armstrong
🐀 Świecił mi latarką czołówką w oczy migało a ja widziałem w koszyczkach grzyby 🍄 bo dziś nawet na nich byłem aż się pochwalę.
Grzyby 🍄 moje grzyby 🍄
I MOJA KETAMINAAAAAA
Pociąg do zabrajewa rusza za 15 minut CIUHCIUCH 🩸🚄🚃
Już kilka godzin do Czeskiej Pragi jedziemy sami po komputer Windows za 5.19, pińć 19 benzyna!
Będę testował Kete na torze, mam plan na lata jak Mojżesz 🗣️
Powiem na koniec,
że to jeszcze nie koniec
https://streamable.com/cf03qv
I po telewizorze ale Wjechał MIX
EmStO To jestem ja, naprawiałem telewizor
Po
Ketaminie i dym leciał z papierosa 🚬 a zapomniałem o nim i myślałem że się pali i kurwa poszedłem bezpieczniki wyłączyć
Ketaminka doleciała od Escobar
Inferno: 112kg/183
Szczur 🐀: 91kg/190 ale kurwa bydle
MG:
- Infuś 150mg
🐀 - 75mg
Na początku zaczęło się robić dziwnie na bani. Kolory się wyostrzyły czyli oczy 👀 🩸
Szczur mi lupą 🔍 sprawdza oczy i mówi żebym zostawił otwarte drzwi w Windows'ie
Jak wstałem to czułem się jak kosmonauta w kosmosie. Jak Neil Armstrong
🐀 Świecił mi latarką czołówką w oczy migało a ja widziałem w koszyczkach grzyby 🍄 bo dziś nawet na nich byłem aż się pochwalę.
Grzyby 🍄 moje grzyby 🍄
I MOJA KETAMINAAAAAA
Pociąg do zabrajewa rusza za 15 minut CIUHCIUCH 🩸🚄🚃
Już kilka godzin do Czeskiej Pragi jedziemy sami po komputer Windows za 5.19, pińć 19 benzyna!
Będę testował Kete na torze, mam plan na lata jak Mojżesz 🗣️
Powiem na koniec,
że to jeszcze nie koniec
https://streamable.com/cf03qv
I po telewizorze ale Wjechał MIX
EmStO To jestem ja, naprawiałem telewizor
Po
Ketaminie i dym leciał z papierosa 🚬 a zapomniałem o nim i myślałem że się pali i kurwa poszedłem bezpieczniki wyłączyć
+ Infuś.pvp
04.10.2024, 19:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.10.2024, 19:48 przez voice.of.voiceless.)
Przerobiłem 2g przez środę i czwartek. Z pewnością działa słabiej na niewyspany organizm. Trochę ciężko na niej zasnąć, o 21 w środę zaturbiłem ostatnie 200mg, zasnąłem gdzieś dopiero po 2 (ostatni raz na zegarek patrzyłem, była 1:55). Przy 2-FDCK było zdecydowanie łatwiej. W akompaniamencie z THC daje przyjemną fizyczną euforię.
Za 2 tygodnie jeszcze jedne testy, pzdr.
Za 2 tygodnie jeszcze jedne testy, pzdr.
22.10.2024, 11:59
Testowane. Najpierw sniff 30mg - trochę wyostrzyły się kolory.
100mg oral - pokręciło się w głowie, przez chwilę chciało się spać.
Zapytałem profesora tej substancji i mi powiedział, żeby dużo zajebać, żeby straciło się swiadomosc. 320mg wyjebało mnie mega interesująco. Czasami walczyłem żeby na chwile odzyskać kontrolę, ale po chwili zaczęły się wyłaniać nowe bardzo interesujące wzory, piramidy itp.
Polecam, ale jak ktos chce lotu to duże dawki.
100mg oral - pokręciło się w głowie, przez chwilę chciało się spać.
Zapytałem profesora tej substancji i mi powiedział, żeby dużo zajebać, żeby straciło się swiadomosc. 320mg wyjebało mnie mega interesująco. Czasami walczyłem żeby na chwile odzyskać kontrolę, ale po chwili zaczęły się wyłaniać nowe bardzo interesujące wzory, piramidy itp.
Polecam, ale jak ktos chce lotu to duże dawki.