Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kwetiapina
05.10.2024, 23:58
100 mg kwety i on idzie cos robic zamiast pierdolnać w łóżko
Albo musisz mieć pojebaną tolernacje na te specyfiki, albo masz coś z wątrobą
ps.
Olanzapina to gówno, i wsadziłbym skurwiela który to opracował do gułagu. Nie ma nawet co porównywac kwetiapiny (ktora jest naprawde rozsadnym przeciwpsychotykiem) do takiego ścierwa jak olanzapina.
Albo musisz mieć pojebaną tolernacje na te specyfiki, albo masz coś z wątrobą
ps.
Olanzapina to gówno, i wsadziłbym skurwiela który to opracował do gułagu. Nie ma nawet co porównywac kwetiapiny (ktora jest naprawde rozsadnym przeciwpsychotykiem) do takiego ścierwa jak olanzapina.
06.10.2024, 00:02
horsii żebyś wiedział. Mam wyjebaną tolerancję w kosmos. Mogę zajebać tego tak jak dziś przez cały dzień 350-400mg Kwety i jakieś 1000mg Pregaby i tylko alko się najebałem pospałem 2h i już nic nie czuję dalej. Znowu teraz wziąłem 75mg 3 tabletki i 300mg Pregaby i wątpię że zasnę.
A i nie porównuje Kwety do Olanzapiny tylko w kontekście suchości w ustach, o to mi chodziło.
Masz rację Olanzapina to skurwiałe gówno po którym człowiek się czuję jak by młotkiem w łeb dostał.
A i nie porównuje Kwety do Olanzapiny tylko w kontekście suchości w ustach, o to mi chodziło.
Masz rację Olanzapina to skurwiałe gówno po którym człowiek się czuję jak by młotkiem w łeb dostał.
Ja pierdolę To ile ty to bierzesz? Tej kwetiapiny. Jak długo, itd.
Ja po 50-75 mg robie sie już elegancko senny i składam sie do łózka, wiadomo że jak dłużej biorę to ten efekt robi sie slabszy, a efekt nasenny kwetiapiny to glownie sprawa jednak agonizmu receptoró histaminowych.
Olanzapina to jest jakaś porażka. Ja po 20 mg potrafiłem spać po 14-16h na dobę i tylko wstawać zjeść półprzytomny z zamknietymi oczami. Wiadomo że z czasem ten efekt maleje ale no bierz to kurwa dłużej niż 2 tygodnie... ja na szczescie nie musiałem bo nigdy w """placówce zdrowia psychicznego""" nie przebywalem dluzej niz 2 tygodnie.
To nie jest środek do leczenia czegokolwiek tylko do pacyfikowania ludzi po prostu, na przykład w szpitalach psychiatrycznych wlasnie.
Ja po 50-75 mg robie sie już elegancko senny i składam sie do łózka, wiadomo że jak dłużej biorę to ten efekt robi sie slabszy, a efekt nasenny kwetiapiny to glownie sprawa jednak agonizmu receptoró histaminowych.
Olanzapina to jest jakaś porażka. Ja po 20 mg potrafiłem spać po 14-16h na dobę i tylko wstawać zjeść półprzytomny z zamknietymi oczami. Wiadomo że z czasem ten efekt maleje ale no bierz to kurwa dłużej niż 2 tygodnie... ja na szczescie nie musiałem bo nigdy w """placówce zdrowia psychicznego""" nie przebywalem dluzej niz 2 tygodnie.
To nie jest środek do leczenia czegokolwiek tylko do pacyfikowania ludzi po prostu, na przykład w szpitalach psychiatrycznych wlasnie.
horsii ja to biorę jak leci, nawet jak gdzieś wychodzę tak jak dziś na grzyby to przed zajebałem 100mg i 600mg Pregaby, później poszedłem na małą imprezkę to przed zajebałem 100mg Kwety i 300mg Pregaby, najebalem się piwem i miałem przy sobie 3 tabsy Kwety oraz 4 Pregaby , 1 Kwety oddałem i 2 Pregaby czyli zjadłem następne 50mg i 300mg Pregaby.
Teraz zajebałem 50mg Kwety i 300mg Pregaby i zaraz chyba zajebie następne 50mg bo wątpię że zasnę.
Co najgorsze? To że nie brałem ani tego ani tego przez ponad rok. Od Listopada 2023.
I dalej nie robi to na mnie wrażenia.
Podobnie jak Benzo i leki na sen.
Kiedyś po 2 zolpidemach urywało mi film a teraz wale 3-4 i latam świadomy. Przejebane
voice.of.voiceless wiesz co, fajnie się czuję po tym mixie. Nie powiem Ci jak działa sama Kweta bo brałem samą w 2021 roku z Trittico i powiem tak: po 1000mg na raz oraz 5 tabsach Trittico gadałem ze ścianami.
Ugotowałem nawet spaghetti 🍝 dla osób których nie było u mnie w domu.
Ale wracając do tematu odstawiania Benzo to na pewno pomaga. Ja powiem tak, jestem Benzo-świrem ale nie mam jakiegoś głodu na Benzo nawet jak bym nie miał tej Kwety i Pregaby. Jedynie co to piwko bym strzelił na codzien.
Ty brałeś Kwete kiedyś? Jak u Ciebie tolerancja z nią?
Teraz zajebałem 50mg Kwety i 300mg Pregaby i zaraz chyba zajebie następne 50mg bo wątpię że zasnę.
Co najgorsze? To że nie brałem ani tego ani tego przez ponad rok. Od Listopada 2023.
I dalej nie robi to na mnie wrażenia.
Podobnie jak Benzo i leki na sen.
Kiedyś po 2 zolpidemach urywało mi film a teraz wale 3-4 i latam świadomy. Przejebane
Ugotowałem nawet spaghetti 🍝 dla osób których nie było u mnie w domu.
Ale wracając do tematu odstawiania Benzo to na pewno pomaga. Ja powiem tak, jestem Benzo-świrem ale nie mam jakiegoś głodu na Benzo nawet jak bym nie miał tej Kwety i Pregaby. Jedynie co to piwko bym strzelił na codzien.
Ty brałeś Kwete kiedyś? Jak u Ciebie tolerancja z nią?
06.10.2024, 05:28
Sprawdź sobie wątrobę. Możesz mieć po prostu obciążoną. Ten lek mocno wali po wątrobie.
Tobie go przeciwpsychotycznie nie przepisali bo masz 25, więc o tym dlatego nie pisałem. Twoje dawki są na sen i na depresję jako dodatek do SSRI SNRI itp
Tobie go przeciwpsychotycznie nie przepisali bo masz 25, więc o tym dlatego nie pisałem. Twoje dawki są na sen i na depresję jako dodatek do SSRI SNRI itp
06.10.2024, 05:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.10.2024, 05:35 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
martio_vp lek 25mg. Został wypisany bo ja chciałem 25mg a nie 100mg a mogłem dostać i teraz żałuję.
Ja sam sobie wybrałem Pregabaline 300mg i ten Ketrel, ja idę do lekarza to mówię mu co potrzebuje a nie co mi dolega bo ja sam wiem, że to mi pomoże przy śnie.
Oczywiście, że też mówię mu czasami co mi dolega ale chodzi głównie o to, że jeśli powtarza się problem - a pomogły te i te tabletki to mówię żeby dał to.
Mam zajebistego lekarza
Czasami mówię żeby dał jakieś Benzo, ostatnio clony dostałem ale teraz przerwa z 1.5 miecha. Dlatego wziąłem to.
Dzięki, sprawdzę wątrobę już od dawna mam to w planach i nawet niedługo też na gastroskopię idę
Ja sam sobie wybrałem Pregabaline 300mg i ten Ketrel, ja idę do lekarza to mówię mu co potrzebuje a nie co mi dolega bo ja sam wiem, że to mi pomoże przy śnie.
Oczywiście, że też mówię mu czasami co mi dolega ale chodzi głównie o to, że jeśli powtarza się problem - a pomogły te i te tabletki to mówię żeby dał to.
Mam zajebistego lekarza
Czasami mówię żeby dał jakieś Benzo, ostatnio clony dostałem ale teraz przerwa z 1.5 miecha. Dlatego wziąłem to.
Dzięki, sprawdzę wątrobę już od dawna mam to w planach i nawet niedługo też na gastroskopię idę
06.10.2024, 07:58
Pregabalina jest narkotyczna, dobra na stany lękowe. Bupropion 300, lamotrygina 100/100 i tritico 150mg xr i 75mg cr na noc. Nie będzie Cię do używek ciągnąć, uspokoisz się i zaśniesz. Taki zestaw przetestuj.
06.10.2024, 08:13
Żebyś wiedział że spróbuję tego mixa.
Dzięki za podpowiedź.
Ja jak wrócę z 🍄 to wygoogluje co to za środki te pierwsze dwa. Bo powiem szczerze, że nie do końca wiem jak działają. Pozdro
Dzięki za podpowiedź.
Ja jak wrócę z 🍄 to wygoogluje co to za środki te pierwsze dwa. Bo powiem szczerze, że nie do końca wiem jak działają. Pozdro