Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
06.10.2024, 10:21
@"Joe" Kiedy mówisz, że freebase nie nadaje się do wapowania, czy masz na myśli, że nadal nadaje się do palenia?
Czy możesz powiedzieć mi więcej o tych dwóch metodach? Czym się różnią?
Czy możesz powiedzieć mi więcej o tych dwóch metodach? Czym się różnią?
Ogólnie NEP nie nadaje się do vapowania, czy to w postaci kryształu czy to w postaci freebase. Paskudne to w smaku i słabo działa, do tego dochodzi fakt że jeśli próbujemu to vapować w postaci soli to są niestety duże straty. Kompletnie nieoplacalny interes Najlepsza droga ROA dla Nepa to sniff tz pomijajac kabel oczywiście....
Tak na szybko o wolnej zasadzie to moge Ci powiedzieć tyle że możesz osiągnąć produkt końcowy w postaci smierdzącej oleistej mazi ( jeśli robisz to metoda tak jak przy np a-pihp czy innej alfy) a możesz też osiągnąc produkt końcowy w postaci osadu który jak wyschnie to jest znowu prochem różnice do osiągniecia tej czy tej zasady wynikają z użytych proporcjach i metodzie wydzielenie freebase (kąpiel wodna vs parowanie ). Pare dni temu bawiłem się w młodego chemika bo miałem nadzieje że NEP się jednak nada to vapo bo lubia tą metode podania.
Jeśli chcesz jeszcze więcej szczegółów mogę ci opisac szczegółowo sposob wykonania ktory przeprowadziłem.
Tak na szybko o wolnej zasadzie to moge Ci powiedzieć tyle że możesz osiągnąć produkt końcowy w postaci smierdzącej oleistej mazi ( jeśli robisz to metoda tak jak przy np a-pihp czy innej alfy) a możesz też osiągnąc produkt końcowy w postaci osadu który jak wyschnie to jest znowu prochem różnice do osiągniecia tej czy tej zasady wynikają z użytych proporcjach i metodzie wydzielenie freebase (kąpiel wodna vs parowanie ). Pare dni temu bawiłem się w młodego chemika bo miałem nadzieje że NEP się jednak nada to vapo bo lubia tą metode podania.
Jeśli chcesz jeszcze więcej szczegółów mogę ci opisac szczegółowo sposob wykonania ktory przeprowadziłem.
06.10.2024, 11:48
(06.10.2024, 10:58)Joe napisał(a): Ogólnie NEP nie nadaje się do vapowania, czy to w postaci kryształu czy to w postaci freebase. Paskudne to w smaku i słabo działa, do tego dochodzi fakt że jeśli próbujemu to vapować w postaci soli to są niestety duże straty. Kompletnie nieoplacalny interes
pierdolisz jak potluczony
prostuj się kurwo
06.10.2024, 11:54
@"Joe" Bardzo chciałbym dowiedzieć się więcej. Właściwie nie rozumiem, dlaczego nie znalazłem nic o freebasing na forum.
07.10.2024, 11:58
Od snri/ssri? Zalezy jakie brałeś, jakie dawki i jak dlugo. Zwykle kilka tygodni powinno zalatwic sprawe na 100 % niewazne jak dlugo brales.
07.10.2024, 12:21
Najlepiej dawki jak najmniejsze i też nie dorzucać ciągle, lepiej częściej mniej niż raz a dużo ale wiadomo z dobrocią łatwo przesadzić
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
07.10.2024, 12:23
Chochlik teoretycznie potrzeba 8 okresów półtrwania do wyeliminowania cząsteczki z organizmu, jak coś ma okres półtrwania 24h, to potrzeba 8 dób
przynajmniej tak to działa w rozpadach pierwiastków promieniotwórczych, eliminacja w organizmie ludzkim jest zależna jeszcze od kilku czynników jak dawki, właściwości fizykochemiczne, czy wiek i stan zdrowia (wątroby, nerek), dlatego ja zawsze dodaję 1-2 tygodni do tych ośmiu okresów
przynajmniej tak to działa w rozpadach pierwiastków promieniotwórczych, eliminacja w organizmie ludzkim jest zależna jeszcze od kilku czynników jak dawki, właściwości fizykochemiczne, czy wiek i stan zdrowia (wątroby, nerek), dlatego ja zawsze dodaję 1-2 tygodni do tych ośmiu okresów