Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
08.10.2024, 09:05
(07.10.2024, 15:01)Schrodinger.duck napisał(a): Moi drodzy smakosze, nie byłem pewny czy napisać w zakładce "NEP recenzje" czy tutaj w pytaniach to uznałem, że to jednak pytanie a więc; jak sobie tydzień na NEP'iku lecę "odpowiedzialnie" nosek regularnie czyszczony i te sprawy. Dawki 20-30mg (2 snify max 3, ale rzadko) w robocie, takie dawki żeby mi źrenic nie wyjebało w kosmos, a mogłem zapierdalać, no i dzisiaj była okazja do świętowania na trzy sniffy poleciały . Zarzuciłem 13;30 to 22 zasnę bez benzo? Zwykle jak leciał NEP to na spanie 1mg klona pod język, ale nie chce mi się teraz ogarniać benzo
Jak już do stimow to polecał bym kwetapine a nie benzo, od benzo ze stimami można sobie wyrządzić krzywdę
09.10.2024, 08:00
Czy każdy kto miał na swoim pokładzie 3CMC ICE też doświadczył tak strasznie "ztyranej" śluzówki ?
Pamiętam pierwszą partie tego odczynnika od Pablo, który był chyba najlepszy, gdzie chamia praktycznie była nieodczuwalna. Prawdopodobnie dobrze został oczyszczony z wszelkich rozpuszczalników i innych "prozdrowotnych" substancji koniecznych do przeprowadzenia odpowiednich procesów syntezy podczas produkcji...
Pamiętam pierwszą partie tego odczynnika od Pablo, który był chyba najlepszy, gdzie chamia praktycznie była nieodczuwalna. Prawdopodobnie dobrze został oczyszczony z wszelkich rozpuszczalników i innych "prozdrowotnych" substancji koniecznych do przeprowadzenia odpowiednich procesów syntezy podczas produkcji...
09.10.2024, 08:54
Nie wiem czy dobrze rozumiem dopytam. Zamówienie razem z paczką (25zl ) musi wynieść 199 min żeby zrealizować. Czy samo zamówienie musi mieć 199 bez przesyłki żeby zrealizować. ??
(09.10.2024, 08:54)marioss napisał(a): Nie wiem czy dobrze rozumiem dopytam. Zamówienie razem z paczką (25zl ) musi wynieść 199 min żeby zrealizować. Czy samo zamówienie musi mieć 199 bez przesyłki żeby zrealizować. ??
Zamówienia składamy za pośrednictwem e-mail a minimalne zamówienie na terenie Polski to 199 PLN razem z kosztem wysyłki.
Kwota liczona jest np. : 1 x 199 PLN + 25 PLN = 224 PLN.
Tak stanowi 2) punkt regulaminu.
https://escobar.store/pl/regulamin/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.10.2024, 12:09
Witam jestem nowy na forum to moje pierwsze zamówienie puki co wszystko gra zobaczymy kiedy paczka przyjdzie pozdrawiam vendora
12.10.2024, 10:41
Za pierwszym razem nie wierzyłem ze wypali do samego końca. Byłem Mile zaskoczony wszystko jak ksiazka pisze. 3cmc zegustowane w sumie mozna by bylo napisać recke bo bylem po prawie dwóch zarwanych nocach a porobiłem sie konkretnie nie moge odnaleźć kart do dziś... ;/ .. teraz inna kmina leci zobaczymy. Pozdro