Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
27.09.2024, 19:44
Z wyglądu identycznie jak na poprzedniej stronie.
Metody badań
Vapo
Iv
Przy vapo dawki od 30-50mg robiły naprawdę dobrą robotę gdzie poprzednie sorty ufundowało mi na początku delikatna schizma.
Tu czysta no prawie dopaminowa euforia. Czas 30 min po czym chce na więcej.
Przy iv 100 I 100mg zrobiło fajna robotę bez wjazdu na pichawe.
Plusem jest to, że nie jest aż tak schizogennym jak poprzednio miałem okazję.
Wystarczą 2 porządne chmury lecisz na nich niesamowicie podnosi libido czasami złapałem 3 chmurę i było Si!!!
Pozdrawiam Escobar
.stone
Metody badań
Vapo
Iv
Przy vapo dawki od 30-50mg robiły naprawdę dobrą robotę gdzie poprzednie sorty ufundowało mi na początku delikatna schizma.
Tu czysta no prawie dopaminowa euforia. Czas 30 min po czym chce na więcej.
Przy iv 100 I 100mg zrobiło fajna robotę bez wjazdu na pichawe.
Plusem jest to, że nie jest aż tak schizogennym jak poprzednio miałem okazję.
Wystarczą 2 porządne chmury lecisz na nich niesamowicie podnosi libido czasami złapałem 3 chmurę i było Si!!!
Pozdrawiam Escobar
.stone
28.09.2024, 10:54
Witam załapałem się na końcówkę nepa od Pabla nep jak najbardziej wysoka klasa mocne wejście już czuje ze robi robotę
Mglus808
Zakochalem się w tej focie z napa, powiesze nad łóżkiem jako mój przejaw miłośći do stimów.
Tak się zastanawiam czy te bloki nepa z foty to nie dowód, że przez Ciebie jest teraz brak na stanie tego produktu...
Każdy kamień to "100- 200g' i już mamy ponad kilo, nie ładnie tak tylko dla siebie.
Zakochalem się w tej focie z napa, powiesze nad łóżkiem jako mój przejaw miłośći do stimów.
Tak się zastanawiam czy te bloki nepa z foty to nie dowód, że przez Ciebie jest teraz brak na stanie tego produktu...
Każdy kamień to "100- 200g' i już mamy ponad kilo, nie ładnie tak tylko dla siebie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
07.10.2024, 15:08
Moi drodzy smakosze, nie byłem pewny czy napisać w tutaj czy w pytaniach do sklepu to uznałem, że to jednak o dany produkt pytanie a więc jestem (przepraszam jeśli w złym wątku to piszę) ; jak sobie tydzień na NEP'iku lecę "odpowiedzialnie" nosek regularnie czyszczony i te sprawy. Dawki 20-30mg (2 snify max 3, ale rzadko) w robocie, takie dawki żeby mi źrenic nie wyjebało w kosmos, a mogłem zapierdalać na masie 100kg już ogarnąłem , że oczu nie mam rozjebanych przy takich kreskach, no i dzisiaj była okazja do świętowania to trzeci sniff poleciał . Zarzuciłem 13;30 to 22 zasnę bez benzo? Zwykle jak leciał NEP to na spanie 1mg klona pod język, ale nie chce mi się teraz ogarniać benzo :///
08.10.2024, 17:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 17:18 przez kot_kreskowy.)
Schrodinger.duck
Najlepiej to jest nie brać nic na spanie, faza niech zejdzie sama.
Tak jest po prostu najlepiej dla organizmu.
Jeśli będziesz swój mózg i zawarte tam neuroprzekaźniki w dzień aktywował stymulantem a na noc znów benzo, to ty chłopie długo nie ujedziesz.
Daj temu kurwa zejść.
Twój mózg to nie jest komputer gdzie można klikać programy jak ci się żywnie podoba, on ma ci starczyć na całe życie a części wymiennych nie ma...
Najlepiej to jest nie brać nic na spanie, faza niech zejdzie sama.
Tak jest po prostu najlepiej dla organizmu.
Jeśli będziesz swój mózg i zawarte tam neuroprzekaźniki w dzień aktywował stymulantem a na noc znów benzo, to ty chłopie długo nie ujedziesz.
Daj temu kurwa zejść.
Twój mózg to nie jest komputer gdzie można klikać programy jak ci się żywnie podoba, on ma ci starczyć na całe życie a części wymiennych nie ma...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?