Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diazepam
08.10.2024, 18:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 18:34 przez DannyDeVito.)
Wiarooo.. tu nie ma watku o diazepamie?
Powiem tak, relaniu nie raz maialem okazje probowac - zawsze uwazalem ze diaz/valium to przereklamowany shit. Az do teraz. Ogarnalem z za granicy w cywilizowanych tabletkach aptecznych 10mg/tabs.\
Dawno mnie nie porobila mnie az tak benzodiazepina, no mozle clony ale nie czulem. To polskie relanium to jakas zajebana podrobka jest co defakto ma 2,5 max substancji aktywnej. Diaz w 20mg i to z ostra tolerka na benzo typu alpra/bromek to jakbym nic wczesniej niejadl. Polceam ale true valtiumm i jebac przeliczniki. Jakybym wedlog przelecznikow zajbal np, 80mg to pewnie po jutrze bym sie obudzil. Piekne benzo.
Powiem tak, relaniu nie raz maialem okazje probowac - zawsze uwazalem ze diaz/valium to przereklamowany shit. Az do teraz. Ogarnalem z za granicy w cywilizowanych tabletkach aptecznych 10mg/tabs.\
Dawno mnie nie porobila mnie az tak benzodiazepina, no mozle clony ale nie czulem. To polskie relanium to jakas zajebana podrobka jest co defakto ma 2,5 max substancji aktywnej. Diaz w 20mg i to z ostra tolerka na benzo typu alpra/bromek to jakbym nic wczesniej niejadl. Polceam ale true valtiumm i jebac przeliczniki. Jakybym wedlog przelecznikow zajbal np, 80mg to pewnie po jutrze bym sie obudzil. Piekne benzo.
Patrz Komu Ufasz
08.10.2024, 18:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 18:33 przez voice.of.voiceless.)
Daziepam edytnij tam mordo
mi się w tym roku, albo pod koniec poprzedniego zdarzyło mieć dwie paczki rolek piątek, byłem sam zdziwiony, że poczułem jedną (100mg na strzał), podoba mi się w rolkach to, że na drugi dzień pijesz sobie piwo a tu jeb kurwa, wszystko wraca fakt faktem, na poziomie 20-30% wczorajszej czilery, ale nadal
diazepam też jest spoko apteczniakiem do odstawiania cięższych benzo, kiedyś śmiałem się, że rolki są dla dzieci, ale doceniłem tą substancję, tylko trochę drogie są
mi się w tym roku, albo pod koniec poprzedniego zdarzyło mieć dwie paczki rolek piątek, byłem sam zdziwiony, że poczułem jedną (100mg na strzał), podoba mi się w rolkach to, że na drugi dzień pijesz sobie piwo a tu jeb kurwa, wszystko wraca fakt faktem, na poziomie 20-30% wczorajszej czilery, ale nadal
diazepam też jest spoko apteczniakiem do odstawiania cięższych benzo, kiedyś śmiałem się, że rolki są dla dzieci, ale doceniłem tą substancję, tylko trochę drogie są
Diazepam w chuy niedoceniony, z tych najbardziej podstawowych benzodiazepin to obok nitrazepamu moim zdaniem jedna z najlepszych.
voice.of.voiceless pro-diazepam klepie w 80-90% jak diazepam.
08.10.2024, 19:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 19:57 przez DannyDeVito.)
W moim przypadku tylko po clonach mowiono mi ze cos ze mna nie tak a ja ze wszytko gitara i nara ide po domestos.
A tak powanie to 20mg diazepamu mnie skosilo tak jak dawno nic co dziala na gaba-a. Mozna gadac o tolerancji krzyzowej i tak dalej, ale oryginalny diaz nie ten polski podrabianiec 20 szt 5mg. Autentycznie szok. Rano obudzilem sie i belkoltalem jakbym dwa klony ojebal.
A tak powanie to 20mg diazepamu mnie skosilo tak jak dawno nic co dziala na gaba-a. Mozna gadac o tolerancji krzyzowej i tak dalej, ale oryginalny diaz nie ten polski podrabianiec 20 szt 5mg. Autentycznie szok. Rano obudzilem sie i belkoltalem jakbym dwa klony ojebal.
Patrz Komu Ufasz
09.10.2024, 00:39
Dla mnie to najsłabsze Benzo. Mogę tego masę wjebac i od zawsze tak miałem ( 2018r. ) czyli od kiedy 1 raz wziąłem. To po miesiącu już miałem swoje na chacie.
09.10.2024, 06:42
To racja benzo jest słabe jeśli chodzi o ćpunów. Dla kogoś bez tolerki i niepotrzebnego wjebania się w benzo będzie okej.
10.10.2024, 16:23
(09.10.2024, 06:42)Lifeisbrutal napisał(a): To racja benzo jest słabe jeśli chodzi o ćpunów. Dla kogoś bez tolerki i niepotrzebnego wjebania się w benzo będzie okej.
Diaz zauwazylem ma to do siebie, ze jednorazowo bez tolerki to fakt jest slaby, Ale tak dzien w dzien po 5mg albo 10mg, i to sie zaczyna w fajny sposob SNOWBALLOWAC ;-).
Ogolnie Polska w pigulce - "-Panie doktorze potrzebuje diazepam na najblizszy miesiac bo mam przejebane w zyciu, - A nie wolno, to benzo dla alkusow, moge panu alproxine czy tam inny alpragen ale bron boze diazepam dla alkusow".
Patrz Komu Ufasz
10.10.2024, 16:32
DannyDeVito No właśnie rolki bez tolerki są zajebiste. Pamiętam jak zaczynałem z tym benzo powtórzę to bo już kiedyś o tym pisałem, jedna tabse 5mg i kładło mnie do łóżka na kilka ładnych godzin. Także odcine miałem wtedy niezłą. Teraz jakby na to spojrzeć z perspektywy czasu relanium na schizy czy inne takie, pewnie jedna tabse by zadziała żeby załagodzić negatywny stan. A tak żeby poczuć bombę to z 10/ 20 tabs bym musiał zjeść na spokojnie .Choć może teraz jak mam już tolerke mniejszą bo nie wpierdalam benzo tak jak kiedyś co tydzień tylko ostatni raz miesiąc temu, to może i by siekły z 2/3 tabsy.
11.10.2024, 16:33
Diazepam jest zajebisty w odpowiedniej dawce. Tylko że nie ma tego jebnięcia na wejściu jak alprazolam czy lorazepam bo wchodzi powoli i stopniowo