Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine
28.09.2024, 14:17
horsii No wiadomo do tego musi być porządna waga żeby precyzyjnie odmierzyć bo to nie nep czy alfa że jak pomylimy się o 5 mg to nawet różnicy nie poczujemy.
Zawsze można zrobić jeszcze maczane na odpowiednim stężeniu wtedy z planszy nie zmiecie to jak jak z 5F-adb wapo czystego prochu to każdego zwali z nóg ale maczanke można zrobić taką że i lufkę będzie można wypalić, wszystko zależy od dawki.
Zawsze można zrobić jeszcze maczane na odpowiednim stężeniu wtedy z planszy nie zmiecie to jak jak z 5F-adb wapo czystego prochu to każdego zwali z nóg ale maczanke można zrobić taką że i lufkę będzie można wypalić, wszystko zależy od dawki.
28.09.2024, 14:54
Ja bym raczej nie bawił sie w ważenie tego. Maczana brzmi troche lepiej. Kiedys tam widziałem niemieckich vendorów co sprzedawali miksy takich mocnych substancji (z dawkowaniem typu 0,5 czy 1mg itd) rozrobione w mannitolu. Nie wiem jak z paleniem tego, ale zawsze jakis sposób.
05.10.2024, 03:19
horsii a gdzie idzie to dostać nieduża ilość na testy bo pisałem do Longa z partnerskich ale dopiero za 3 miesiące będzie na stanie u niego a jak by ktoś był ciekawy to md-pihp za miesiąc u Longa przedłużyło się bo mi napisał że miało być końcem września a będzie końcem października.
05.10.2024, 18:11
05.10.2024, 18:16
No tak, żebyś nie pierdolnął w kalendarz za szybko Niemcy tak robili chyba z u47700 i nawet z jakimiś benzosami typu flualprazolam.
Zapytaj ich, czy mają też czyste, moze maja gdzies na boku.
Zapytaj ich, czy mają też czyste, moze maja gdzies na boku.
14.10.2024, 22:52
(05.10.2024, 18:11)Omnibus napisał(a):voice.of.voicelessDzieki za info ale z tego co patrzałem u nich na sklepie to nie jest to czysty odczynnik tylko jakiś mix 1:10 with inositol
Ewidentnie chcą Cię ojebać na rozbełtany temacik xDDDD a tak serio to pan Koń ma rację, to po to żeby jebnięcie się o miligram nie kończyło się śmiercią xD tą samą technikę wykorzystuje się też szeroko np przy lekach.