Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
07.10.2024, 15:18
(06.10.2024, 11:48)kej9 napisał(a): pierdolisz jak potluczony
Za to ty mi powiesz ze vapujesz tak zajebiscie NEPA ze nie ma prawie zadnych strat to nie pentedron ze sie nadaje do tej drogi ROA niestety ale tu jest wiecej strat niz zvapowanego towaru wiec ty sobie marnuj tam swoj hajs ale chociasz mlodziezy na forum nie opowiadaj tak glosno tych bzdur bo jeszcze uwierza i beda sami probowac
ToXic uposledzony jestes czy mordo udajesz? wlasnie to ci powiem kurwa gnoju, z meth pajp i zarowym ogniem rzadko zdarza sie cos przyjarac czzy cos. wszystko w puco nie wiem co wy kurwa odpierdalata, ale tak trzymac.
z zarowy to ta, zmarnowalem sporo tematu jak debil
777 nigdy nie probowalem. ale kawalek szkla ze stluczonej zarowki i ogien xd
z zarowy to ta, zmarnowalem sporo tematu jak debil
777 nigdy nie probowalem. ale kawalek szkla ze stluczonej zarowki i ogien xd
prostuj się kurwo
07.10.2024, 19:03
kej9 nie ściemniaj, że wiesz co to methpipe. Przecież Ty ze sreberka od czekolady palisz i wciągasz długopisem bez wkładu xd
Ja kiedyś potłuczoną żarówę paliłem z żarowy, bo na potłuczonej były reszczki tematu
(07.10.2024, 18:58)kej9 napisał(a): 777 nigdy nie probowalem. ale kawalek szkla ze stluczonej zarowki i ogien xd
Ja kiedyś potłuczoną żarówę paliłem z żarowy, bo na potłuczonej były reszczki tematu
08.10.2024, 19:29
(07.10.2024, 12:23)voice.of.voiceless napisał(a): Chochlik teoretycznie potrzeba 8 okresów półtrwania do wyeliminowania cząsteczki z organizmu, jak coś ma okres półtrwania 24h, to potrzeba 8 dób
przynajmniej tak to działa w rozpadach pierwiastków promieniotwórczych, eliminacja w organizmie ludzkim jest zależna jeszcze od kilku czynników jak dawki, właściwości fizykochemiczne, czy wiek i stan zdrowia (wątroby, nerek), dlatego ja zawsze dodaję 1-2 tygodni do tych ośmiu okresów
Bardzo wartościowe info, pozdrawiam.
09.10.2024, 22:22
Dobry nepik dobrze sie vapuje. Ja nie widze zadnego problemu i marnowania towaru zawsze jest w pyte
15.10.2024, 10:51
Bogdan Boner po tylu okresach substancja jest mierzalnie bliska zerowej aktywności