Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Namierzanie
16.10.2024, 01:17
klatka faradaya? ludzie już zapomnieli jak się telefon folią aluminiową owijało xd
17.10.2024, 01:57
Nooooo, lata temu jeszcze przy starych nokiach 3310/3510 bylo coś, że się owijało folią żeby zakłócić sygnał przy wysyłaniu sms'a/ Nie pamiętam już dokładnie czemu to miało słuzyć dokładnie niestety
01.11.2024, 18:49
Dokładnie jak kolega wyżej napisał jak będą chcieli cię trafić to to zrobią.
Żadne signale ci nie pomogą i specjalne aplikację , kolesia trafili na osiedlu jakiś czas temu a miał rzekomo ustawione na signalu że wiadomości znikają po 5min , pies mu wyciągnął wszystkie rozmowy wydrukowane ..jeszcze z niego zaszydził tekstem "co myślałem że wiadomości znikają ,chyba tobie"
Żadne signale ci nie pomogą i specjalne aplikację , kolesia trafili na osiedlu jakiś czas temu a miał rzekomo ustawione na signalu że wiadomości znikają po 5min , pies mu wyciągnął wszystkie rozmowy wydrukowane ..jeszcze z niego zaszydził tekstem "co myślałem że wiadomości znikają ,chyba tobie"
02.11.2024, 16:52
Niby jak chca cie namierzyć to namierza a jak ktos umiera albo sie ukrywa nie potrafia namierzyc i znaleźć 😂
23.03.2025, 17:23
ZmiataZplanszy A skąd to stwierdzenie że Signal współpracuje z psami ? Nie twierdzę że tak nie jest ale masz na to jakieś dowody ?
A przy okazji orientujesz się jak sprawa ma się aktualnie z threema bądź Session czy też innymi mniej znanymi jak Element i Bria.
A przy okazji orientujesz się jak sprawa ma się aktualnie z threema bądź Session czy też innymi mniej znanymi jak Element i Bria.
24.03.2025, 11:36
Dla wszystkich piszących "jeśli będą chcieli to i tak was namierzą" proponuję wyrzucić całą elektronikę, założyć foliową czapkę i z osobami, z którymi chcecie porozmawiać, umawiać się tylko na basenie.
Może tam was nie namierzą.
Może tam was nie namierzą.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę

![[Obrazek: FGMr4-Yn-Vg-AAea-Fv.jpg]](https://i.ibb.co/L8tF1yB/FGMr4-Yn-Vg-AAea-Fv.jpg)