Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
21.06.2022, 09:52
WIADOMO O CO CHODZI I TYLE. POTEM TO POPRAWIE LADNIE I CZYTELNIE., PO TYM POSCIE I TAK WIADOMO KTO SCAMUJE KTORY TO KURWA KTORY ROBI EXIT CO 15 MIN I KTO MYSLI ZE CHYBA 900 IQ MA.
22.06.2022, 13:50
Każdy ma prawo do opinii, ja niestety wiem że horsii ma dużo racji u sanda robiłam zamówienia od roku i dopóki zamówienia nie przekroczyły 50 było si. Pierwsze zamówienie na 100 i chuj wjebało niczym Tramadol z podręcznej apteczki Kaprala plus brak kontaktu i chuj mu na cyce. Najgorsze, że znajomy który też zamówienia robi niezbyt duże dalej pompuje masę BTC w ten sklepik i myśli, że jak zamawia mniejsze ilości a częściej to go nie wyjebie sandzik. Trace znajomego, bo się o to spieramy a przecież SAND wysłał mu 10 hexa na testa to jak może go oszukać :/ A ja po prostu pewnie dostałam więcej od kogoś innego Pojebana sytuacja i szkoda, a rozumiem że ten hex mu podszedł bo faktycznie moc ma porównywalną ze starym hexenem i pieknie się topi, a nie jak te wynalazki nowe (pewnie też nim jest ). Ja odradzam za duże ryzyko.
22.06.2022, 18:39
Rakiety lądują dziś i w Dniu o którym mowa, że jest tygodnia końcem i początkiem ale w weekend czasem kody też wpadają. Z Reguły od zmiany statusu to maksymalnie 2 dni, a nie tygodnie z tym, że pisałam jak to lubi wyglądać. Ten mój znajomy czeka dziś na kod bo w poniedziałek dostał informacje że paka startuje(zamówienie via mail). Czy kod otrzyma tego nie wie nikt.
Pisałes do Vendora aby wyjaśnić sytuacje?
Pisałes do Vendora aby wyjaśnić sytuacje?
23.06.2022, 17:53
Sand to dobry vendor ,ale mam wrażenie że za dużo imprezuje przez co zapomina i miesza się z zamówieniami.