Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
KoneserTanichWin no więc... Dawno, dawno temu żył król który miał piękny pałac i piękną córkę. Córka bardzo chciała rycerza na białym koniu, ale okazało się, że żaden z rycerzy nie miał białego konia, a tak poza tym to zamawiasz na własną odpowiedzialność, bo parę osób sorty z tego sklepu poskładały niemiło.
Kuniec
Kuniec
02.08.2024, 19:29
KoneserTanichWin w skrócie: nie zamawiać tam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.08.2024, 19:37
Dobra, dzięki
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
02.08.2024, 22:16
Dostałem pake po prawie trzech tygodniach ale w kocnu dotarła. Tylko że miałbyc czerwony Amber a dostalem ... nie mam pojęcia co... Kolor się nie zgadza a wygląd hmm Mleczno szare małe kamyczki :p
17.10.2024, 20:15
Była taka akcja kiedyś jak jeszcze tu na forum nie byłem, że niby Sanda jebneli i ludzie co pozamawiali jakoś po miesiącu na PW do Cwelriusza i oddawali połowę siana na portfel BTC
Zajebista rekompensata jak ktoś by włożył 10koła a dostał 5koła
Inaczej ma się sprawa ludzi co dali 300 to oddali im 150, zawsze to mniej w plecy.
No i po czasie znowu sandzik wrócił. Jak gdyby nigdy nic.
A jeszcze jak brałem raz u niego fake hasz to napisałem że mi paka nie idzie to zmienili mój post na coś takiego "wszystko śmiga, polecam" no to się wkurwiłem już strasznie.
Zajebista rekompensata jak ktoś by włożył 10koła a dostał 5koła
Inaczej ma się sprawa ludzi co dali 300 to oddali im 150, zawsze to mniej w plecy.
No i po czasie znowu sandzik wrócił. Jak gdyby nigdy nic.
A jeszcze jak brałem raz u niego fake hasz to napisałem że mi paka nie idzie to zmienili mój post na coś takiego "wszystko śmiga, polecam" no to się wkurwiłem już strasznie.
17.10.2024, 20:51
Zajebali mu w Grudziądzu ponad 50kg dopalaczy straty na ponad 5MLN jest na necie jak jego ziomek co to trzymał siedzi załamany skuty xD
Blade12 widziałem ten artykuł ale przypominam sobie tylko gościa stojącego w kajdankach tyłem w tym pokoju.
Masz gdzieś linkacza do niego?
O ile się nie mylę to jest ten:
https://tvn24.pl/trojmiasto/grudziadz-po...-st6218820
Masz gdzieś linkacza do niego?
O ile się nie mylę to jest ten:
https://tvn24.pl/trojmiasto/grudziadz-po...-st6218820
17.10.2024, 21:49
Czyli co jebli magazyn i jeszcze źle że 50% chociaż oddali ? Akurat byłem w tej grupie udało się załapać
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
17.10.2024, 21:55
Nie wiem czy byś się tak cieszył jak bys akurat w tym czasie zrobił zamówienie na 5 koła a dostał 2.5
Ja wszystko rozumiem, że spoko - chociaż 50% niż nic i nowy sklep robić albo jakoś odejść na jakiś czas i wrócić.
W tym rzecz, że raczej ta klientela która zamówiła 1 lub 2 raz i właśnie przy tym 2 razie wpadła na takie coś to nie zamówi tam ponownie raczej.
Można się spierać, że są wporzo bo oddali 50% albo można mówić że nie są, każdy ma swój rozum ale ja już nie korzystam ze sklepów dopka z wiadomych przyczyn. Już nawet nie mówiąc o cenach i czasie dostawy. Porażka.
Ja wszystko rozumiem, że spoko - chociaż 50% niż nic i nowy sklep robić albo jakoś odejść na jakiś czas i wrócić.
W tym rzecz, że raczej ta klientela która zamówiła 1 lub 2 raz i właśnie przy tym 2 razie wpadła na takie coś to nie zamówi tam ponownie raczej.
Można się spierać, że są wporzo bo oddali 50% albo można mówić że nie są, każdy ma swój rozum ale ja już nie korzystam ze sklepów dopka z wiadomych przyczyn. Już nawet nie mówiąc o cenach i czasie dostawy. Porażka.
17.10.2024, 22:00
Ale oni wcześniej tutaj też byli i ogólnie co tam teraz zamawiać jak mało co mają, w porównaniu do tego co było to w sumie teraz nic tam nie ma wartego uwagi
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca