Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jedna nietypowa umiejętność to? 18/10/24
18.10.2024, 22:33
Ja chce coraz lepiej nawijać, widzę że robię postępy ale che więcej i więcej :d
18.10.2024, 23:14
Nauczyłbym się grać w berka, o dziwo taki sport istnieje co więcej wygląda zajebiście.
19.10.2024, 03:34
Myślę, że chciałbym być reżyserem tras koncertowych, bo jest to coś co mnie mega jara. Produkcja całego show, elementów choreografii, scenografia to coś na co zawsze zwracam uwagę na koncertach. Chciałbym wpadać na zajebiste pomysły, nowatorskie ale i też inspirowane innymi koncertami.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.10.2024, 06:14
Trading chciałbym tak ogarniać, żeby siać rozpiździaj na giełdach i nie musieć pracować na etacie
19.10.2024, 10:27
Jedna nietypowa umiejętność, którą chciałbym się perfekcyjnie nauczyć, to szycie i projektowanie ubrań.
Interesuje mnie zarówno proces szycia, jak i samego projektowania, od pomysłu po gotowy produkt.
Interesuje mnie zarówno proces szycia, jak i samego projektowania, od pomysłu po gotowy produkt.
19.10.2024, 11:26
Rweqerew333
Znalazłbyś wspólny język z moim wujkiem, on to robi od lat.
Nie wiem czy jeszcze, ale kiedyś współpracował z domem mody Forget-Me-Not w Warszawie 😁
Znalazłbyś wspólny język z moim wujkiem, on to robi od lat.
Nie wiem czy jeszcze, ale kiedyś współpracował z domem mody Forget-Me-Not w Warszawie 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?