Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
Jak u was wygląda sytuacja z oddychaniem po większych dawkach? Wieksze dawki mam na mysle 800-1000mg. Jestem paranoikiem bo z jednej strony jest mi dobrze a z drugiej kminie czy mi zaraz serducho nie jebnie
16.10.2024, 17:40
(15.10.2024, 17:06)Bogdan Boner napisał(a): Fejka w aptece. Człowieku co ty gadasz xD
No normalnie, lekarz na recepcie dodaje kod "LĆ" oznaczający lekoman ćpun i w aptece Ci placebo dają , serio nie wiedziałeś?
horsii a to dobrze, że mówisz rzeczywiście po pregabie można mieć drgawki. No ale zrobię to w ten sposób że będę je stopniowo odstawiał albo nie dopuszczał do końca opakowania ostatniego
Wissdomm ja to nie odczuwam. Mnie to lekko one uspokajają a jak już biorę dawki jak wczoraj 8 tabsow i popiłem kilkoma piwami i setką to jedynie lepiej się spało, nie przebudziłem się w nocy ani razu jakoś od X czasu. Ten alkohol to był odczuwalny do tego z 2 wiaderka też ale jakoś szczególnie działania Pregaby nie odczuwam. Biorę bo biorę. Czasami sam się zastanawiam po co.
19.10.2024, 13:42
Jebana prega, zarzucilem dzisiaj nawet nie wiem ile bylo spoko i nagle oglsdajac serial mnie wyjebalo jakbym mial zaraz zedlec 🫠
(15.10.2024, 16:06)Inferno napisał(a): Jakiegoś fejka mi chyba dali w tej aptece kurwa bo wziąłem znów dziś 8 tabletek 150mg i nic już z nudów poszedłem po te browary i pije 3 piwko. Gdzie nie piłem z 6-7 dni.
Chuje
To się nazywa tolerancja na lek/substancje.
Ważne abyś nie "schodził" z pregaby np. gabapentyną, ziomeczkowi tak lekarz zaproponował i jest teraz wjeb*ny w jedno i drugie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.10.2024, 17:40
(16.10.2024, 17:30)Wissdomm napisał(a): Jak u was wygląda sytuacja z oddychaniem po większych dawkach? Wieksze dawki mam na mysle 800-1000mg. Jestem paranoikiem bo z jednej strony jest mi dobrze a z drugiej kminie czy mi zaraz serducho nie jebnie
Bralem dawki do 2000 mg i nie narzekalem na serce. Miałem co prawda takie delikatne "drgawki", jakby miesnie dłoni mi kurwa na chwilę podskakiwały. Ale nic z sercem.
07.11.2024, 22:30
Mnie dawka 1g poprostu kładła do spania ale bez żadnych skutków ubocznych pregabalina jest typowo głównie przeciwpadaczkowa/przeciwlękowa ale troche przereklamowana
08.11.2024, 10:10
(25.10.2024, 17:40)horsii napisał(a): Miałem co prawda takie delikatne "drgawki", jakby miesnie dłoni mi kurwa na chwilę podskakiwały.
Chodzi Ci o coś takiego (ja np. po Ketrelu jak wezmę 500-800mg) to jak się przebudzę na szluga , trzymając go same mi się palce otwierają. Taki jakby przykurcz(paraliż?) na chwilkę. Ciężko cokolwiek zrobić bo te ręce takie niewładne są.
Inferno nie, po prostu takie drgania mięśni, to ramię, to noga. Jakby coś kurwa pod skórą podskakiwało, i za chwile przestawało. Nie wiem jak to opisać. Nie na tyle intensywne żeby mi przeszkadzały w robieniu czegokolwiek, że jakiś paraliż - ale wystarczająco martwiące żeby nie dorzucać więcej i wkurwić sie po co tyle brałem. A co do spania, to ja po samej pregabalinie nie zasypialem nigdy w zyciu, nawet po duzych dawkach. Chyba zasługa rozjebania sobie denka benzodiazepinami, chociaż pregaba z GABA ani A ani B nie ma za wiele wspolnego..
Podobne doznania miałem jak wypiłem dużo za dużo 1,4-BDO albo przykurwiłem dużo za duzo 4-fluoro phenibutu.
Podobne doznania miałem jak wypiłem dużo za dużo 1,4-BDO albo przykurwiłem dużo za duzo 4-fluoro phenibutu.