Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zdarzyło się...?
14.10.2024, 17:23
Tak mnie naszło, bo miałem kilka takich sytuacji tu na forum Zdarzyło się, że dostaliście notkę od V albo kogoś, a tam zamiast po polsku to po ukraińsku była wiadomość jakby się ta osoba zapomniała?
14.10.2024, 19:16
Z duchem na początku jego istnienia pisałem o zamówieniu i jedna z notek była jakimś ukraińskim napisana. Serio
20.10.2024, 18:12
(14.10.2024, 17:23)777 napisał(a): Tak mnie naszło, bo miałem kilka takich sytuacji tu na forum Zdarzyło się, że dostaliście notkę od V albo kogoś, a tam zamiast po polsku to po ukraińsku była wiadomość jakby się ta osoba zapomniała?
Nie takowej nie dostałem...na szczęście.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.10.2024, 08:12
777
Kilka? To co jeszcze mogło się zdarzyć
Ogólnie Duszek, takie odniosłem wrażenie, dużo spraw ogarniał sam, możliwe że akurat ogarniał coś z kimś i z przemęczenia się zapomniał.
Mi się nigdy nie zdarzyło nic dziwnego.
Raz tylko dostałem niepełny nr telefonu z kodem odbioru ale sytuację ogarnąłem sam zanim w ogóle vendor zdążył odpowiedzieć na maila - założyłem że brakuje ostatniej cyferki i faktycznie po kilku próbach otworzyłem skrzynkę😁
Kilka? To co jeszcze mogło się zdarzyć
Ogólnie Duszek, takie odniosłem wrażenie, dużo spraw ogarniał sam, możliwe że akurat ogarniał coś z kimś i z przemęczenia się zapomniał.
Mi się nigdy nie zdarzyło nic dziwnego.
Raz tylko dostałem niepełny nr telefonu z kodem odbioru ale sytuację ogarnąłem sam zanim w ogóle vendor zdążył odpowiedzieć na maila - założyłem że brakuje ostatniej cyferki i faktycznie po kilku próbach otworzyłem skrzynkę😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?