Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W dniu śmierci korzystał z usł. prostytutek, a narkotyki dostał od pracowników hotelu
22.10.2024, 09:37
(22.10.2024, 08:59)kot_kreskowy napisał(a): kurvvisko
Ja nie wiem mordo, cos tam kiedyś słyszałem że był taki zespół i katowali chyba ich jedną piosenkę w radiu, to chyba to;
Łan dej, or enadar, aj łona kici kici kici
I tylko te kici w głowie 😎
Gdyby to jeszcze była ich piosenka, a nie zerznieta jeden do jednego od innego wykonawcy
22.10.2024, 09:41
Cytat:Częściowa sekcja zwłok wykazała, że Payne miał w organizmie m.in. kokainę, crack i benzodiazepinę, która jest rodzajem środka uspokajającego, gdy 16 października spadł z balkonu hotelu w Buenos Aires w Argentynie.
Ponadto w ciele Payne'a wykryto tak zwaną "różową kokainę", czyli narkotyk, który zazwyczaj jest mieszanką metamfetaminy, ketaminy i MDMA. Portal Page Six ustalił z kolei, że w pokoju hotelowym muzyka została znaleziona prowizoryczna aluminiowa rurka, za pomocą której przyjmował narkotyki.
https://4fun.tv/news/liam-payne-badania-...zne-wyniki
22.10.2024, 09:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.10.2024, 09:57 przez kot_kreskowy.)
22.10.2024, 10:47
To tym bardziej mi nie szkoda takiego idioty i skończonego debila co miesza wszystko bardzo dobrze że sokoczył, jednego idioty mniej.
Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody.
Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody.
Epsiakos
Ostro pasuje powiedznie polskie :" jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz".
Narkotyki, dragi, dopalacze, różowa koko, niebieska emeka - tabloidy napiszą wszystko, co się klika i czyta- to wszystko może być rzeczą drugorzędną,
bo po prostu "nie miał w głowie po kolei" i to doprowadziło do takiego finału.
Ostro pasuje powiedznie polskie :" jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz".
Narkotyki, dragi, dopalacze, różowa koko, niebieska emeka - tabloidy napiszą wszystko, co się klika i czyta- to wszystko może być rzeczą drugorzędną,
bo po prostu "nie miał w głowie po kolei" i to doprowadziło do takiego finału.