Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
23.10.2024, 08:09
Wissdomm
Hmmm dziwne, serio...
Dychę tego ojebałem i żadnych wjazdów na serce nie uświadczyłem.
Mało tego, był to jeden z najmniej agresywnych i inwazyjnych klefów jakie miałem w życiu, nie odczuwałem zadnych ubokow, ścisków, krzywych faz, serca, no naprawdę niczego, tylko niezmącona niczym faza, bardzo klarowny klef.
Dbaj nieco bardziej o serducho🤗
Zdrówka życzę
Hmmm dziwne, serio...
Dychę tego ojebałem i żadnych wjazdów na serce nie uświadczyłem.
Mało tego, był to jeden z najmniej agresywnych i inwazyjnych klefów jakie miałem w życiu, nie odczuwałem zadnych ubokow, ścisków, krzywych faz, serca, no naprawdę niczego, tylko niezmącona niczym faza, bardzo klarowny klef.
Dbaj nieco bardziej o serducho🤗
Zdrówka życzę
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
Jak myślicie że jak substancja nie wjeżdża na serce odczuwalnie to znaczy ze go nie rozpierdala, to sie możecie bardzo zdziwić.
Koks tez nie wchodzi na serce (jakoś kurewnie w porównaniu do np. bieda-ketonów), nie jest przepotęznym stymulantem, a jest kardiotoksyczny.
Niektore psychodeliki które walą po 5ht2b potrafią być kardiotoksyczne. 6-APB w dużych dawkach nie jest zdrowe dla serca, chociaż to jest teżtypowa pochodna amfetaminy więc trudno żeby serce nie walilo szybciej. Ale zmierzam do tego że walenie po takim np receptorze 5ht2b wcale nie musi objawiać się tym co tutaj uznajemy za "wejscie na serce".
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28676029/
https://www.reprocell.com/blog/biopta/5ht2b
Koks tez nie wchodzi na serce (jakoś kurewnie w porównaniu do np. bieda-ketonów), nie jest przepotęznym stymulantem, a jest kardiotoksyczny.
Niektore psychodeliki które walą po 5ht2b potrafią być kardiotoksyczne. 6-APB w dużych dawkach nie jest zdrowe dla serca, chociaż to jest teżtypowa pochodna amfetaminy więc trudno żeby serce nie walilo szybciej. Ale zmierzam do tego że walenie po takim np receptorze 5ht2b wcale nie musi objawiać się tym co tutaj uznajemy za "wejscie na serce".
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28676029/
https://www.reprocell.com/blog/biopta/5ht2b
23.10.2024, 23:12
Wysyłka jak i kontakt z vendorem 10/10 .
4cmc ~ 5/10 .
Pomijając ponad tygodniowy krwotok z nosa po testach to jedna góra dwa sniffy euforia ale znacznie gorszej jakości niż po 4mmc jeszcze jak mefa brałem wchodziło jak cukierki prawie zero kaca tutaj doznałem uczucia upośledzenia .
Reszta sniffów szczerze nie wiem czy cokolwiek robiło, 3g zesnifowałem finalnie resztę wyrzuciłem .
4cmc ~ 5/10 .
Pomijając ponad tygodniowy krwotok z nosa po testach to jedna góra dwa sniffy euforia ale znacznie gorszej jakości niż po 4mmc jeszcze jak mefa brałem wchodziło jak cukierki prawie zero kaca tutaj doznałem uczucia upośledzenia .
Reszta sniffów szczerze nie wiem czy cokolwiek robiło, 3g zesnifowałem finalnie resztę wyrzuciłem .
23.10.2024, 23:29
4CMC ... sniffem...
i wszystko jasne.
eh.
i wszystko jasne.
eh.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
23.10.2024, 23:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.10.2024, 23:38 przez vuvubaobao.)
DarkSonia Też to brałem pod uwagę ale zanim przestałem byc hejterem tej substancji i mi przeszło to czwóreczkę już wyjebałem,
oralnie może robi jak trzeba ale sniffem porażka w zasadzie to powinien być zakaz sniffowania tej substancji .
Po za tym "Delux" sama nazwa wskazuję " Jebij se nosem"
oralnie może robi jak trzeba ale sniffem porażka w zasadzie to powinien być zakaz sniffowania tej substancji .
Po za tym "Delux" sama nazwa wskazuję " Jebij se nosem"
24.10.2024, 05:15
Nie ma to jak walić klefa nosem i marudzić... Ja pierdole XD
vuvubaobao
Bo jest zakaz, a raczej nakaz orala/pr
Trzeba tylko czytać opinie wcześniej.
vuvubaobao
Bo jest zakaz, a raczej nakaz orala/pr
Trzeba tylko czytać opinie wcześniej.
NIE dla OPIO !!!
24.10.2024, 07:38
Ja lote zacząłem od 4cmc oral + sniff i wcale w nos dużo nie poszło ale tak mi przeorało nozdrza że teraz nieważne jakbym zmielił 4mmc to kurwa czuję jakby ktoś mi zajebał w zatoki
24.10.2024, 22:42
Też po dłuuugiej długiej przerwie popełniłam ten błąd, aż się nawet zraziłam do tej substancji trochę, zapominając, że to nie mefedron, który ma czasami swoje kaprysy ale przez nosek zadziała jak trzeba. Tutaj niestety no trzeba przeboleć systemik i zmienić podejście bo ta substancja serio w nosie marnuje się kompletnie, ja po tego typu aplikacji nie odczuwałam praktycznie nic, prócz leciutkiego podpipcia jak po jednym piwie, az się zdziwiłam.
Drugi raz się zdziwiłam jak poszło 350mg w bombce, moje zdziwienie otworzyło mi oczy tak szeroko że do dziś mam wyostrzone kolory haha
także uważać, bo to taka cicha woda...
Drugi raz się zdziwiłam jak poszło 350mg w bombce, moje zdziwienie otworzyło mi oczy tak szeroko że do dziś mam wyostrzone kolory haha
także uważać, bo to taka cicha woda...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
25.10.2024, 20:12
Sniff tez kopie jak ktoś styków nie ma przepalonych i tolerki. Osobiście bomba 4cmc plus sniff 3cmc i 4 cmc na dobitke i jest ok