Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
22.10.2024, 19:26
Miałem podobnie. Szczególnie pojawiało się to przy pierwszych kontaktach z jakąś substancją (nawet MJ).
Po 3-cmc też mam fazy na intensywne wchodzenie wgłąb jakiś tematów, które mnie zainteresują i np. odpalanie kilkunastu kart wikipedii.
Jakby nie patrzeć - metaklef jest stymulantem tak jak kokaina czy amfetamina.
Po 3-cmc też mam fazy na intensywne wchodzenie wgłąb jakiś tematów, które mnie zainteresują i np. odpalanie kilkunastu kart wikipedii.
Jakby nie patrzeć - metaklef jest stymulantem tak jak kokaina czy amfetamina.
23.10.2024, 07:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.10.2024, 07:58 przez Lifeisbrutal.)
Ja tak miałem ale po 4mmc od Blacka a nie 3cmc. Kompletna zajawka na filmy przyrodnicze i odkrywanie świata. XD
23.10.2024, 13:40
Lajfik my tu o czym innym haha
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
27.11.2024, 20:10
Lifeisbrutal jest znawca cmc najlepsze banie robi raz zjadł ponad 20 g w noc dwie i czekał na następną pakę, no i właśnie tak to wygląda .. cmc trzeba dowozić starem
I jarać tego nie idzie
Po przerobiebiu 50 g kilku nocach 4-5 dopiero robi się ciekawie po cmc strach fajnie działa w tym momencie wszystko elektryzuje +
3cmc lubię kolorowe żółte pomarańczowe brązowe dajcie czarne to i zjem najgorsze są te czyste najtwardsze klocki są mocne ale działają chwilkę Płyty temat działał ostatnio na mnie dłużej niż czysty dźwięk hala bała jej ✓✓
I jarać tego nie idzie
Po przerobiebiu 50 g kilku nocach 4-5 dopiero robi się ciekawie po cmc strach fajnie działa w tym momencie wszystko elektryzuje +
3cmc lubię kolorowe żółte pomarańczowe brązowe dajcie czarne to i zjem najgorsze są te czyste najtwardsze klocki są mocne ale działają chwilkę Płyty temat działał ostatnio na mnie dłużej niż czysty dźwięk hala bała jej ✓✓
28.11.2024, 10:59
Kurde ale nic nie przebije duchowego 3cmc było takie czyste i przeźroczyste
Czysta clear fazka , ile bym dał żeby to znaleźć
Czysta clear fazka , ile bym dał żeby to znaleźć
28.11.2024, 15:20
a co w obecnych sortach jest nietak?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM