Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
20.10.2024, 09:50
Inferno no rozumiem zacznę z małego progu zobacze co się zadzieje. Ciekaw jestem czy 4cmc tak samo ryje śluzówkę jak 3cmc bo ostatnio po 3 juz pod koniec pierwszej nocy byl problem z dolotem powietrza xd
20.10.2024, 10:13
Lifeisbrutal a jak żołądek po np 2 sztukach skonsumowanych rusza później idzie cos zjesc czy podobnie jak po zatruciu alko ? Wymioty niestrawności?
20.10.2024, 10:18
marioss To już kwestia indywidualna. Ja np nie wale bombek bo przewraca mi się od razu w żołądku i to po małych ilościach typu 300mg. Kiedyś potrafiłem walić z grama bombki, bombę mieć jak skurwesyn i nic mi nie było a teraz całkowicie mi się odmieniło. Zawsze można coś zarzucić osłonowo, ale ja po prostu wolę sniff.
20.10.2024, 10:31
Lifeisbrutal nie pozostaje nic innego jak metoda prób i błędów. Szkoda żeby po 3 dawkach oral zygac przez 3 dni xd
20.10.2024, 10:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2024, 11:24 przez Lifeisbrutal.)
marioss No ewidentnie to nie jest dla ciebie droga podania.
23.10.2024, 01:13
Dzisiaj przyjmowane różnie albo na miał i do kielona z coca cola albo do wody jak już coca coli nie miałem xd No zawsze unikałem oralków ale w przypadku czwórek to jest must have.
23.10.2024, 07:53
Do orala to tylko sok kubuś lub innego typu taki gęsty. Bombka wchodzi gładko nie wykrzywia ryja ani nic, praktycznie nie czuć smaku.
23.10.2024, 08:15
Co do wariantu oral, jak już pisałem parę stron wstecz, że najlepiej np. w kapsułkę,
które można kupić na allegro albo innych stronach, google poprowadzi.
Co dla mnie przemawia za taką formą to to, że ten sposób przyjmowania powoduję, że dana substancja trafia do żołądka, a nie ma styczności z jamą ustną i zębami, co pozwala uniknąć częstych wizyt u stomatologa.
Kolega z pewnych powodów nie może od kilku lat nic przyjmować w nos, robił więc to, co piszecie, czyli rozpuszczał w sokach etc.
Po roku takich aplikacji, miał do usunięcia 3 zęby oraz 5 kanałówek, gdzie wcześniej regularnie dbał o ząbki, a tu nagle poleciało mu tyle.
Gadał z zaprzyjaźnionym stomatologiem powiedział mu co za miksy robił i z dużą pewnością dentysta stwierdził , że te soczki z wkładką musiały w znacznym stopniu spowodować te problemy, co nie jest jakimś wyjątkowym odkryciem, ale potwierdzeniem przypuszczeń moich i jego.
Teraz ma detoks, bo innych form aplikacji nie preferuję, jak na przykład kot_kreskowy
które można kupić na allegro albo innych stronach, google poprowadzi.
Co dla mnie przemawia za taką formą to to, że ten sposób przyjmowania powoduję, że dana substancja trafia do żołądka, a nie ma styczności z jamą ustną i zębami, co pozwala uniknąć częstych wizyt u stomatologa.
Kolega z pewnych powodów nie może od kilku lat nic przyjmować w nos, robił więc to, co piszecie, czyli rozpuszczał w sokach etc.
Po roku takich aplikacji, miał do usunięcia 3 zęby oraz 5 kanałówek, gdzie wcześniej regularnie dbał o ząbki, a tu nagle poleciało mu tyle.
Gadał z zaprzyjaźnionym stomatologiem powiedział mu co za miksy robił i z dużą pewnością dentysta stwierdził , że te soczki z wkładką musiały w znacznym stopniu spowodować te problemy, co nie jest jakimś wyjątkowym odkryciem, ale potwierdzeniem przypuszczeń moich i jego.
Teraz ma detoks, bo innych form aplikacji nie preferuję, jak na przykład kot_kreskowy
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !