Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakbyś miał być zwierzęciem, to jakim? 22/10/24
23.10.2024, 14:55
DarkSonia No tak nie do konca, Kogut atakuje oczy swoimi ostrogami... Duze koty jak np. wymieniona Puma widzac ze ofiara sie broni badz nie okazuje strachu, odstepuje od ataku wiedzac ze prawdopodobny posilek moze nie byc wart energii ktora musi wykorzystac.
Nie zawsze "wiekszy" znaczy grozniejszy czy silniejszy, Kogut broniacy swojego stada bez problemu zabije Lisa w kilka chwil. Ogolnie Ptaki sa bardzo grozne i nie nalezy ich lekcewazyc, Pumy sa grozne owszem ale nawet one wiedza zeby nie obierac za cel fermy kur pilnowanej przez doroslego Koguta, Kogut to 100% chodzacego Testosteronu
Nie zawsze "wiekszy" znaczy grozniejszy czy silniejszy, Kogut broniacy swojego stada bez problemu zabije Lisa w kilka chwil. Ogolnie Ptaki sa bardzo grozne i nie nalezy ich lekcewazyc, Pumy sa grozne owszem ale nawet one wiedza zeby nie obierac za cel fermy kur pilnowanej przez doroslego Koguta, Kogut to 100% chodzacego Testosteronu
23.10.2024, 15:46
(23.10.2024, 13:30)DarkSonia napisał(a): widzisz, nawet Lifeisbrutal wie, że kotem 3ba zostać ;p
Ale za to tylko Kot wie, że trzeba zostać wielorybem.
Dlaczego?
Otóż dlatego, ze tylko w oceanie można spierdolić przed gęsią 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.10.2024, 17:42
Dobrze Epsiakos ... powiedzmy, że to co napisałeś ma sens
Kij z tym, że na pumy wiele ludów mawiało "lew" ...skaŚ sie to wzięło, jeden cely SZCZał i koguta nie ma, gabaryty tutaj mają akurat b. duże znaczenie i nie należy ich lekceważyć. Ja tez nie lekceważę koguta, po prostu do mnie nie przemawia wizja tego typu reinkarnacji jakoś i to załóżmy gdyby każdy z nas miał pod płeć się przemianować, to co ja miała bym byc KURĄ? haha o nie nie
W takim razie do zobaczenia po tamtej stronie, zweryfikujemy teorie haha
no i ja cenię sobie wolność...
Kij z tym, że na pumy wiele ludów mawiało "lew" ...skaŚ sie to wzięło, jeden cely SZCZał i koguta nie ma, gabaryty tutaj mają akurat b. duże znaczenie i nie należy ich lekceważyć. Ja tez nie lekceważę koguta, po prostu do mnie nie przemawia wizja tego typu reinkarnacji jakoś i to załóżmy gdyby każdy z nas miał pod płeć się przemianować, to co ja miała bym byc KURĄ? haha o nie nie
W takim razie do zobaczenia po tamtej stronie, zweryfikujemy teorie haha
no i ja cenię sobie wolność...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM