Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hashish - Opinie o produkcie
10.10.2024, 17:33
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Hashish ze sklepu Cannabis420.org
19.10.2024, 19:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2024, 19:32 przez nootropicgeek.)
Przepraszam że zrobiłem zdjęcia sampelka.
Haszysz jest strasznie mocny. Paliłem spliffy z haszu i tytoniu na okrągło i spałem w kurwę mocno oraz długo potem.
Na plus jest głęboki relaks który trwa na prawdę długo.
Pomaga na zaśnięcie, ścina z nóg po całym skręcie. Absolutne Couch Lock. To chyba dominacja indiki.
Działanie jest jak dla mnie wymarzone. Na sto procent będę zamawiał co parę tyg towar od Vendora.
Haszysz jest strasznie mocny. Paliłem spliffy z haszu i tytoniu na okrągło i spałem w kurwę mocno oraz długo potem.
Na plus jest głęboki relaks który trwa na prawdę długo.
Pomaga na zaśnięcie, ścina z nóg po całym skręcie. Absolutne Couch Lock. To chyba dominacja indiki.
Działanie jest jak dla mnie wymarzone. Na sto procent będę zamawiał co parę tyg towar od Vendora.
21.10.2024, 09:45
Jak to nie zrobiłeś zdjęcia?
Tak Cię pochłonęło to jaranie, że poszło zanim można było jakiekolwiek foto zrobić?
Grubo haha
Tak Cię pochłonęło to jaranie, że poszło zanim można było jakiekolwiek foto zrobić?
Grubo haha
26.10.2024, 14:08
robił ktoś mixa tego cuda z jakimś ketonem?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
26.10.2024, 18:29
LOBO , Mglus808 wiem, dziękuję za przypomnienie, taki mix znam doskonale... ale...
ten HASZ jest ponoć syntetyczny... i o te kwestię bardziej pytam czy to bezpieczne i czy ktoś testował takie zabawki
ew. czym się różnić może taki syntetyk od naturala?
ten HASZ jest ponoć syntetyczny... i o te kwestię bardziej pytam czy to bezpieczne i czy ktoś testował takie zabawki
ew. czym się różnić może taki syntetyk od naturala?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
26.10.2024, 18:34
Plastelinką oczywiście była testowana choć sam nie polecam jak już pizgac canna to raczej normalnie maczane albo czyściocha ale wiadomo z tym to raczej ciężko o odpowiednią dawkę.. te podkłady haszowe to też nie wiadomo na czym a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca