Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanka 3cmc z ?
26.10.2024, 19:34
DarkSonia Widzę że nie znasz dobrych miksów haha u mnie to jest tradycja że się alkohol i mj miksuje do wszystkiego to są używki permanentne, używane codziennie regularnie bez tego jakikolwiek test niebyły miarodajny ponieważ naturalne środowisko zostało by zaburzone, gorąco polecam
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
(26.10.2024, 19:23)Chochlik napisał(a): DarkSonia
Minusik leci za to oświadczenie.
to tak jakbym Ci dała minusa za ... mieszanie 3CMC z jakims aromatem ( wiśnowym? ) lol
ale nie, będę lepsza, i zapomnę.
jprd co ty masz do alko?
Mglus808 nie wiem czy dobrze widzę, a słabo widzę w obecnej chwili... ale chyba mnie rozumiesz
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
26.10.2024, 23:00
porównanie zmieszania 3 cmc z aromatem do zmieszania z alkoholem jest bezsensu bo aromat nie działa na oun a alkohol tak i to dość mocno
27.10.2024, 10:37
Piwko z cmc jeszcze by dało radę, ale do mefa od esco bym się nie odważył bo wtedy to już totalnie kaplica z ruszeniem by była. XD
27.10.2024, 12:32
(27.10.2024, 09:14)Chochlik napisał(a): DarkSonia
Ja nie piję 7 lat Soniu, bo alkohol zniszczył mi zdrowie psychiczne.
W ogole przecież alko chyba osłabia działanie stimów, nie?
Psychonaut jasno wskazuje, że taka mieszanka może być niebezpieczna:
ok, wiesz ... to że Ty miałeś problem, i zniszczył Ci alko życie to już kwestia osobnicza - serio współczuję i jestem całą z Tobą ( jeśli nie pijesz i masz do tego dystans )
ale każdy ma prawo sobie decydować o tym co robi w życiu, i ocenianie każdego własną miarą nie za bardzo jest spoko ( już nie raz się na tym przejechałam )
może źle zrozumiałes mój wpis i ogarnąłeś go tak, że chleje na potegę a potem dociągam sobie kreski?
nie piję ani wódki, ani nic mocniejszego, a browarek/dwa do 3cmc jak najbardziej mi pasuje, nie upijam sie tym bo szczerze? nie lubię faz po alko, to nie moja bajka.
3CMC z browarkiem dla mnie jest jak najbardziej ok.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
27.10.2024, 12:37
DarkSonia
Ja zawsze będę anty-alko, bo uważam go za problem narodowy xD
Ja nie byłem wjebany, ale przesadzałem za małolata i poglebilo to moje zaburzenia psychiczne.
Do tego moja mama pije od 30 lat.
Ale przecież ja Ci nie zabraniam pić, ani nie liczę Ci szklanek xD
Jednak znając działanie alko to raczej mi to się gryzie z 3cmc. Średnie to polaczenie + alko jest rakogenne w każdej ilości (no pewnie 3cmc też, ale po co sobie dodawać toksyczności xD).
Ja zawsze będę anty-alko, bo uważam go za problem narodowy xD
Ja nie byłem wjebany, ale przesadzałem za małolata i poglebilo to moje zaburzenia psychiczne.
Do tego moja mama pije od 30 lat.
Ale przecież ja Ci nie zabraniam pić, ani nie liczę Ci szklanek xD
Jednak znając działanie alko to raczej mi to się gryzie z 3cmc. Średnie to polaczenie + alko jest rakogenne w każdej ilości (no pewnie 3cmc też, ale po co sobie dodawać toksyczności xD).