Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
08.10.2024, 10:03
Jak wyżej. Szlugi to przemycaja zorganizowane grupy ktore juz maja pozwolenie od pograniczników. A zapewne im coś wpada z tego tytułu jak i urzędnikom państwowym którzy pewnie nie raz przyjebali pieczątke że to jakieś konwoje humanitarne czy inne cuda na kiju.
08.10.2024, 11:24
Jakby ktoś chciał to mam kanał na tg z a pvp ale nie z Ukrainy, jeszcze nic nie brałem może ktoś chce zaryzykować 400euro xd niby są jakieś fotki z nazwą kanału itp ale jednak
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
08.10.2024, 13:16
Przy obecnym stanie rzeczy, kontrolę na granicy są wzmożone i bardziej dokładne.
Potrzebna by była osobą obeznana z przemytem, albo odbiór osobisty paki z przygranicznego miasta, no ale trzeba to jeszcze przez granicę przerzucić, krótki pobyt bardzo wzbudza podejrzenia a nie ma tam obecnie po co na dłużej jechać.
horsii trafiłeś w sedno prawie, parę lat do tyłu dużo fajek z czerwonym krzyżem wjeżdżało aż się połapali
Potrzebna by była osobą obeznana z przemytem, albo odbiór osobisty paki z przygranicznego miasta, no ale trzeba to jeszcze przez granicę przerzucić, krótki pobyt bardzo wzbudza podejrzenia a nie ma tam obecnie po co na dłużej jechać.
horsii trafiłeś w sedno prawie, parę lat do tyłu dużo fajek z czerwonym krzyżem wjeżdżało aż się połapali
27.10.2024, 21:00
Zgadza się, łatwo by na pewno nie było. A dla 100g szkoda ryzykować, jak już to minimum z kg a na to trzeba mieć już pieniądze.
Kwestia tego że krótko tam byłeś ? Wyjebane xd tam każdy dobrze wie po co Polacy jeżdżą Z tymi zorganizowanymi grupami horsi to Cię poniosło trochę, na Rosji czy tam ukrainie fajki przemyca każdy a układy były mniejsze i większe były, są i będą ale uwierz mi że mafie tam nie kursują. Za dużo tam widać i słychać żeby się wystawiali.
Coś niecoś tam wiem na ten temat..... To jak moi mili nie znacie nikogo kto tam kursuję i chce zarobić ?
Kwestia tego że krótko tam byłeś ? Wyjebane xd tam każdy dobrze wie po co Polacy jeżdżą Z tymi zorganizowanymi grupami horsi to Cię poniosło trochę, na Rosji czy tam ukrainie fajki przemyca każdy a układy były mniejsze i większe były, są i będą ale uwierz mi że mafie tam nie kursują. Za dużo tam widać i słychać żeby się wystawiali.
Coś niecoś tam wiem na ten temat..... To jak moi mili nie znacie nikogo kto tam kursuję i chce zarobić ?
28.10.2024, 06:12
Jak coś to po nowym roku będę miał dostęp do apvp, na każdą ilość hurt i detal. Pozdrawiam!
Odczynnik warty badania. Niestety tylko dla zaawansowanych stimuarzy. Badania farmakologii przy konsumpcji vapo tego odczynnika to będzie czysta przyjemność. Pozdrawiam!
Nootropiczny maniak.
Odczynnik warty badania. Niestety tylko dla zaawansowanych stimuarzy. Badania farmakologii przy konsumpcji vapo tego odczynnika to będzie czysta przyjemność. Pozdrawiam!
Nootropiczny maniak.
28.10.2024, 07:54
A co to jest 100 gram zeby to przemycić xd
Z kilogramem byłby problem ale taką ilość schowasz wszędzie nawet w dupie.
Z kilogramem byłby problem ale taką ilość schowasz wszędzie nawet w dupie.
Metamorfoza
28.10.2024, 09:26
nootropicgeek z taką ofertą to pisz do vendorów. Jakby np Esco miał PVP to Ludzie by drgawek dostali
28.10.2024, 19:36
nootropicgeek wiesz już w jaka cena będzie za Alfę ?
28.10.2024, 20:52
nootropicgeek jakby serio była alfa w takiej cenie to petarda