Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
re****co.to
17.10.2024, 18:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2024, 18:19 przez voice.of.voiceless.)
Inferno tracka nie, ale dostałem dziś w nocy mail, że order is complete
a ogólnie, to oni chyba wysyłają listem bez tracka xD chuj tam, dojdzie
EU Retail:
Shipping by express mail without tracking number from low risk country in Europe.
The orders are shipped on Tuesday.
Delivery time is around 10 working days allover Europe.
NOTE:
it is possible have delays because of:
- Festivity in the shipping or destination country (Easter, Christmas, etc.)
- Internal Postal service issues
IN CASE OF DELAYS:
- Check the address you wrote on the order, if correct the letter has to reach the destination
- Please don't write us a complaint before 15 working days after the shipping date, please wait! Your letter will arrive.
- Sometimes the letters take up to 1 month to be delivered, we cannot speed up the postal service, so please wait!
Your letter will arrive.
a ogólnie, to oni chyba wysyłają listem bez tracka xD chuj tam, dojdzie
EU Retail:
Shipping by express mail without tracking number from low risk country in Europe.
The orders are shipped on Tuesday.
Delivery time is around 10 working days allover Europe.
NOTE:
it is possible have delays because of:
- Festivity in the shipping or destination country (Easter, Christmas, etc.)
- Internal Postal service issues
IN CASE OF DELAYS:
- Check the address you wrote on the order, if correct the letter has to reach the destination
- Please don't write us a complaint before 15 working days after the shipping date, please wait! Your letter will arrive.
- Sometimes the letters take up to 1 month to be delivered, we cannot speed up the postal service, so please wait!
Your letter will arrive.
29.10.2024, 13:00
No i dotarło, troszeczkę czekałem, bez tracka, ale doszło, już zdążyłem o nim zapomnieć a dziś mnie koperta nawiedza. Nie dostałem gratisa o który prosiłem, za to dostałem coś jeszcze lepszego, mam dwa kartony ald-52 za free, za co jestem bardzo wdzięczny Vendorowi!
Jakby tego bylo malo, to w kopercie dostałem kod na 10€ do sklepu przy następnym zamówieniu. Szkoda, że rejestrowanych przesyłek sklep nie wysyła, w takim przypadku byłbym jego stałym klientem.
No i jeszcze jedno, dostałem gratis ilościowy do Clobromazolamu! Naklejki mają wszędzie te same wymiary, więc wyciągnąłem ALD z woreczka, wytarowałem wagę, zważyłem i moim oczom ukazała się nie mała niespodzianka.
Na pewno jeszcze wrócę do naszych skośnookich przyjaciół, można zamawiać i się nie bać.
p.s. jak nierejestrowany nie dojdzie w 15 dni roboczych, to macie reship
Jakby tego bylo malo, to w kopercie dostałem kod na 10€ do sklepu przy następnym zamówieniu. Szkoda, że rejestrowanych przesyłek sklep nie wysyła, w takim przypadku byłbym jego stałym klientem.
No i jeszcze jedno, dostałem gratis ilościowy do Clobromazolamu! Naklejki mają wszędzie te same wymiary, więc wyciągnąłem ALD z woreczka, wytarowałem wagę, zważyłem i moim oczom ukazała się nie mała niespodzianka.
Na pewno jeszcze wrócę do naszych skośnookich przyjaciół, można zamawiać i się nie bać.
p.s. jak nierejestrowany nie dojdzie w 15 dni roboczych, to macie reship
29.10.2024, 13:13
Ale to szło z magazynu Europy nie import z Chin ?
29.10.2024, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2024, 19:08 przez ledzeppelin2.)
Ciekaw jestem tego cychlomorphine. To silniejsze niz fentanyl 4 x podobno. Trzeba uwazac z ta zabawka .
Ciekaw jestem tego cychlomorphine.
Ponoc 4 x silniejsze niz fent .
Trzeba uwazac przy testach
Ciekaw jestem tego cychlomorphine.
Ponoc 4 x silniejsze niz fent .
Trzeba uwazac przy testach
02.11.2024, 02:16
ledzeppelin2 zostaw to i nie tykaj się tego gówna nawet kijem przez płot. Nasz kolega niestety zapłacił już najwyższą cenę przez ten produkt...
03.11.2024, 06:54
ledzeppelin2 I tak nie masz możliwości odczytania PW. Przedawkował chińskie opio....
03.11.2024, 10:07
Halo czy ktoś może napisać Na pw co się dzieje z voice.of.voiceless napisałem do niego pw ale nie odpisuje czy coś mu się stało ?