Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Trittico CR, XR
29.10.2024, 18:16
Dobrze napisał, trzeba czytać ze zrozumieniem.
Ty znowu wcześniej napisałeś, że to lek nasenny.
Ty znowu wcześniej napisałeś, że to lek nasenny.
29.10.2024, 21:43
Lekarz proponował mi trittico na sen ale jeden ziomek z tego forum odradził mi
(18.10.2024, 20:25)martio_vp napisał(a): Uważaj żeby nie wziąć tritico za dużo od razu bo grozi Ci priapizm - wygoogluj sobie.
Wiedziałem o tym nawet googlowac nie musialem a żeście ciule mnie nastraszyli i nie biorę
(29.10.2024, 18:20)martio_vp napisał(a): Nasenny to jest np. zolpiden
Zależy jak dla kogo ja po tym amnezja i z opowieści się dowiaduje gdzie bylem
26.11.2024, 18:21
Inferno to ja tak po klonach mam kiedysś grupom znajomych zjedliśmy klony i do picerni poszliśmy na drugi dzień spotykamy znajomego mówi nam coś że się widzieliśmy w picerni a my co gdzie w jakiej picerni coś Ci się pojebało
zawsze jak jadłem klony to amnezje I nie ruszam już z 20 lat klonów
zawsze jak jadłem klony to amnezje I nie ruszam już z 20 lat klonów
26.11.2024, 18:25
A to chyba po większości Benzo tak jest a że Clonazepam jest taki mocny to akurat tak Ci siadło
Z opowieści są najlepsze historie
Ja sobie na amnezji wkręciłem tak że chodziłem od pokoju do kuchni i musiałem z bara zajebac w drzwi a to było na delegacji z ziomkiem to po paru kursach łate dostałem bo nas prawie przez to z mieszkania wyjebali jak mnie właściciel zobaczył xD
Z opowieści są najlepsze historie
Ja sobie na amnezji wkręciłem tak że chodziłem od pokoju do kuchni i musiałem z bara zajebac w drzwi a to było na delegacji z ziomkiem to po paru kursach łate dostałem bo nas prawie przez to z mieszkania wyjebali jak mnie właściciel zobaczył xD
26.11.2024, 19:11
Brałem Trittico dla mnie polepsza sen ale jak brałem większe dawki to odrealnial dziwnie