Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lubisz jesień? 31/10/24
31.10.2024, 07:17
Nie lubię, jesienią mam zawsze jakieś spadki nastroju i coś złego się ze mną dzieje. Jedynie co mi się podoba w jesieni to spadające kolorowe liście . 🍂
31.10.2024, 11:02
Jesień to najpiękniejsza pora roku, same najlepsze wspomnienia mam z Jesieni właśnie np wyjście do cywila
31.10.2024, 11:14
Lifeisbrutal
Przecież Ty masz cały rok spadki nastroju.
W każdym miesiącu a nawet tygodniu masz co najmniej jeden dzień z menopauzą
Jadą świry AUUUU
Przecież Ty masz cały rok spadki nastroju.
W każdym miesiącu a nawet tygodniu masz co najmniej jeden dzień z menopauzą
Jadą świry AUUUU
Metamorfoza
31.10.2024, 13:45
mi się zawsze włączają jakieś Love story jesień mi się tylko z tym kojarzy
no i z pogoda do dupy i masą liści które leżą wszędzie
... ale co innego na wsi gdzie bywam co weekend, tam jest pieknie, las jest piękny, wszystko jest piękne
... w mieście no kurwa nie umiem, trzeba wyjść do parku, prócz tego że jest wszędzie nasrane od psów, to jeszcze te liście...
wiem wiem
no i z pogoda do dupy i masą liści które leżą wszędzie
... ale co innego na wsi gdzie bywam co weekend, tam jest pieknie, las jest piękny, wszystko jest piękne
... w mieście no kurwa nie umiem, trzeba wyjść do parku, prócz tego że jest wszędzie nasrane od psów, to jeszcze te liście...
wiem wiem
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
31.10.2024, 16:54
Nienawidzę zawsze nalapie kleszczy nabawie się gryp a idz pan w chu mogło by u nas być cały czas ciepło moze kiedyś będzie dana zmiana klimatu plusem jest to że grzyby są i jest co robić hehehe
31.10.2024, 18:42
Lubię, ale tę kolorową, kiedy jeszcze nie spadły liście i na drzewach możemy zobaczyć różne i piękne barwy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.11.2024, 10:16
jesień ma swoje wady i zalety, a że w takim klimacie zyjemy to pozostaje przywyknąć do pór roku ;d