Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Speed czat
Raula co robisz lecą rymy jakie
Wylacz chlopie 5 sekundnik na czacie bo diabolicznie mi utrudnia trenso dancing na czacie nie można nas spowalniać jesteśmy najszybszymi umysłami napedzanymi stimami zczajcie to ale tak umiecie się dogadać xd łatwość ~
Pozdro nie wołaj manka do tego xd
Dzięki
Pozdro polecam kupujcie u Pabla narkotyk
Escobar odpisz mi kod wkoncu bracie (✪㉨✪)
Dzięki
Dopal.org
AniaCz {wdupje} całe mmc na tym
Dzwieki
Wylacz chlopie 5 sekundnik na czacie bo diabolicznie mi utrudnia trenso dancing na czacie nie można nas spowalniać jesteśmy najszybszymi umysłami napedzanymi stimami zczajcie to ale tak umiecie się dogadać xd łatwość ~
Pozdro nie wołaj manka do tego xd
Dzięki
Pozdro polecam kupujcie u Pabla narkotyk
Escobar odpisz mi kod wkoncu bracie (✪㉨✪)
Dzięki
Dopal.org
AniaCz {wdupje} całe mmc na tym
Dzwieki
02.11.2024, 04:50
To całkiem dobry pomysł, ten kilku sekundnik jest wkurwiający. Człowiek chce coś na szybko napisać, poprawić jakiś błąd a ty wyskakuje komunikat żeby odczekać chwilę czy coś.
02.11.2024, 05:00
A to nie jest jakaś forma zabezpieczenia ten sekundnik?
Bo może wystarczy wtedy obniżyć wartość i tyle?
Bo może wystarczy wtedy obniżyć wartość i tyle?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
02.11.2024, 09:08
Ja nie wiem lajf, po prostu zapytałem
NIE dla OPIO !!!
02.11.2024, 09:17
To się na nazywa zabezpieczeniem przed floodem. Za szypcy jesteście. 5 sekund to nie problem.
02.11.2024, 09:26
Rweqerew333 Jak się chce coś na szybko poprawić to lekko to utrudnia bo musisz odczekać te jebane 5 sekund. Mnie to lekko wkurwia.
02.11.2024, 12:10
5 sekund to spory problem, jak jesteście wolniejsi lub piszecie poemat to nie zauważysz nawet że jest ta blokada nie rozumiem bo nie przycina cię to ale nie rozumiesz że ktoś może być 15x szybciej myślący i mieć inny umysł ale nie bierzesz tego do świadomości bo nie chcesz nie trzeba robić tutaj głosowania za tym tylko wyłącz to poprostu chłopie marzę o tym że w końcu będzie tu myślenie jak facety powinny myśleć jest tu kobiety są nawet one to ROZUMIEJĄ tu jest NARKOTYCZNA team spirit cream a nie kremoweczki babeczki kurde czaisz to bracie O_o ~~ yalajaja niedługo na szczęście wbija mój drugi ziomek na foruma, alefajnie2 to mi pomoże w misji hiper bandycji ała xd gogo