Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*nz*-che**.**m
BHP bardzo kiepskie, ogólnie jak zobaczyłem jak to leci do mnie to byłem w szoku że jeszcze ktoś tak nadaje, trochę strach iść odbierać przesyłkę.
Pakowanie al'a pasjonat.
Sklep atoma można to wywnioskować po emotkach jakie używa, niemniej kontakt bardzo dobry.
3 cmc champane bardzo okej.
Ze względu na trudne czasy jakie mamy zalecam ostrożność, trochę zastanawiające że to jeszcze funkcjonuje z takim bhp.
Pakowanie al'a pasjonat.
Sklep atoma można to wywnioskować po emotkach jakie używa, niemniej kontakt bardzo dobry.
3 cmc champane bardzo okej.
Ze względu na trudne czasy jakie mamy zalecam ostrożność, trochę zastanawiające że to jeszcze funkcjonuje z takim bhp.
03.11.2024, 12:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2024, 12:48 przez TamiZpowrotem.)
Ogólnie warto zamawiać? Odczynniki na dobrym poziomie? Nie chcę mi się czytać wszystkich stron. No i czy gołąb dolatuje zawsze czy może jakieś problemy z wysyłkami występują często?
Dobra teraz zaczailem że chodzi chyba o Vendora z dopka tego na E.
Więc jest ok
Dobra teraz zaczailem że chodzi chyba o Vendora z dopka tego na E.
Więc jest ok
03.11.2024, 12:59
Zamawiałem niecały rok temu, wszystko było w tamtym momencie git. Teraz nie wiem w sumie jak wygląda sytuacja... Na razie i tak słaby wybór wszędzie to samo 3/4cmc. Jak chcesz być bardziej bezpieczny o przesyłke to esco
03.11.2024, 13:02
TamiZpowrotem ja zamawiałem cmc mają bardzo dobre + zawsze coś dorzuci paka szybko zazwyczaj w 2 dniach się mieściło
03.11.2024, 13:12
A nepa jeszcze ma na stanie? Bo kiedyś miał bardzo dobrego. A trojeczka zawsze spoko.
A co do Escobara to wiem, że ma super sorty. Ale chyba NEP się Słomczyl. A ja lubię przede wszystkim stymulanty
A co do Escobara to wiem, że ma super sorty. Ale chyba NEP się Słomczyl. A ja lubię przede wszystkim stymulanty
03.11.2024, 15:59
TamiZpowrotem Tak ciężko sprawdzić ofertę jego na dopku czy dopalamy? To nie są pytania na to forum. Napisz posta tam lub maila do niego to się dowiesz.
05.11.2024, 23:52
(03.11.2024, 13:12)TamiZpowrotem napisał(a): A nepa jeszcze ma na stanie? Bo kiedyś miał bardzo dobrego. A trojeczka zawsze spoko.
Uciekajcie z tych sklepów, to śmieci. Jest to ten sam właściciel co chemce****um.nl.
Zanim trafiłem na to forum, poszedłem tam i zwróciłem się z prośbą do obu z nich. Pierwsza dotyczyła substancji przeciętnych jak wszystkie, a druga poza substancjami przeciętnymi ma ofertę, że jeśli zamówisz w weekend, dadzą Ci jakieś pigułki.
Cóż, jedyne, co otrzymałem, to kilka torebek bez żadnej etykiety i nazwy, bez tabletek ani czegokolwiek. Teraz dowiedz się, jaką substancją jest każdy z nich. Na szczęście miałem już doświadczenie i mniej więcej wiedziałem, czym jest każdy kryształ.
06.11.2024, 23:14
Dobrze prawisz mordo na temat sklepów z dopek forum. Ja mam obawy tam zamawiać bo zobaczą że siedze na innym forum i po złości wyślą mi truciznę