Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Speed czat
02.11.2024, 12:36
wkurwia mnie to - ofszemmm
ale jeden plus jest taki, że 3ba pomysleć zanim się napisze
i to co chcesz przekazac większego jebniesz w dupnym zdaniu a nie w 40 małych
a teraz myślimy co lepsze
jedno dupne zdanmie
czy 20 mniejszych zajebujących caly ekran telefonu czy monitora?
ale jeden plus jest taki, że 3ba pomysleć zanim się napisze
i to co chcesz przekazac większego jebniesz w dupnym zdaniu a nie w 40 małych
a teraz myślimy co lepsze
jedno dupne zdanmie
czy 20 mniejszych zajebujących caly ekran telefonu czy monitora?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
02.11.2024, 16:43
no to powodzenia z zajawom ;p ja juszz swoje powiedziałam. W Twoim temacie...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
02.11.2024, 17:28
(02.11.2024, 12:10)Yalasek napisał(a): 5 sekund to spory problem, jak jesteście wolniejsi lub piszecie poemat to nie zauważysz nawet że jest ta blokada nie rozumiem bo nie przycina cię to ale nie rozumiesz że ktoś może być 15x szybciej myślący i mieć inny umysł ale nie bierzesz tego do świadomości bo nie chcesz nie trzeba robić tutaj głosowania za tym tylko wyłącz to poprostu chłopie marzę o tym że w końcu będzie tu myślenie jak facety powinny myśleć jest tu kobiety są nawet one to ROZUMIEJĄ tu jest NARKOTYCZNA team spirit cream a nie kremoweczki babeczki kurde czaisz to bracie O_o ~~ yalajaja niedługo na szczęście wbija mój drugi ziomek na foruma, alefajnie2 to mi pomoże w misji hiper bandycji ała xd gogo
Nie taki szybki jesteś jednak. Dwa znaki interpunkcji znalazłem i to przecinki!
02.11.2024, 18:59
Mordo to nie chodzi żeby cię blokować tylko żeby serwera nie zajebac Daj mu czas na responding bo jestem pewien że dwóch takich spidikow by siadło i jak by wyjebalo error to nie wiem czy cała baza danych odrazu na komendę by nie poszła poleconym
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
02.11.2024, 19:23
Usunięcie raczej nie wchodzi w grę. Może ustawienie na jedną sekundę byłoby dobrym rozwiązaniem?