Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
02.11.2024, 00:12
Chuja tam, a selective scam to sam się przecież nie zrobi xd
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.11.2024, 15:32
Ja Mam kontakt z sandem na WIRE wysyła mi za free paki w zamian za recenzje pozytywne Dobrze że nie włazi na to forum . Ale Slyszałem tez ze on truje ludzi tym towarem swoim
19.11.2024, 15:40
Penetrator dobrze że sie przyznałeś - teraz każdy będzie wiedzieć że na twoje entuzjastyczne opinie na temat różnych sklepów które być może zamieścisz w przyszłości, trzeba będzie brać poprawkę
Dla mnie ten sklep jest skreślony bo ciągnie sie za nim smród od dawien dawna - od czasu ich pierwszego sklepu jedwabnyszak który zakończył działalność exit scamem, potem silkmixtures tak samo itd.
Dla mnie ten sklep jest skreślony bo ciągnie sie za nim smród od dawien dawna - od czasu ich pierwszego sklepu jedwabnyszak który zakończył działalność exit scamem, potem silkmixtures tak samo itd.
19.11.2024, 16:22
(19.11.2024, 15:32)Penetrator napisał(a): Ja Mam kontakt z sandem na WIRE wysyła mi za free paki w zamian za recenzje pozytywne Dobrze że nie włazi na to forum . Ale Slyszałem tez ze on truje ludzi tym towarem swoim
Zajebiście, że nam powiedziałeś co za ziółko z ciebie.
Od razu się wysprzęglił, że po tych samych pieniądzach co sand😂
Ja mówię, żelgiusz tym zjebom pranie mózgu zrobił 😎
NIE dla OPIO !!!