Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam Wszystkich
03.11.2024, 12:24
Z powrotem zawsze wolniej 😉
Pozdro
Pozdro
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.11.2024, 13:39
(03.11.2024, 12:24)kot_kreskowy napisał(a): Z powrotem zawsze wolniej 😉
Pozdro
Hehe no coś w tym jest. Ale też zależy jak na to spojrzymy. Bo może być i o wiele szybciej _____ / 😁
Teraz też zauważyłem że tu jakieś konkursy sa i można RC wygrać. Nieźle. Byłem na innych forach ale tam padaka straszna jest. A ten Sergiusz cały to jakiś zjeb ale on nie udaje on serio jest pierdolnięty.
PS. Jakbyście byki tacy mili i mogli czasem jakiś plusik dać do reputacji t będę bardzo wdzięczny.
20 niby trzeba mieć żeby brać udział w konkursie. Narazie 0 😂 ale myślę pozytywnie.
Pozdrawiam
Najłatwiej plusiki zdobyć pisząc jakiś komentarz wartościowy np zamówić coś od Escobar I wrzucić recenzję, napewno plusik wpadnie
A jak chcesz w konkursie walczyć o główne nagrody to musisz wątki tworzyć, najłatwiej wiadomości wrzucać chyba że coś tam innego ciekawego masz w zanadrzu
A jak chcesz w konkursie walczyć o główne nagrody to musisz wątki tworzyć, najłatwiej wiadomości wrzucać chyba że coś tam innego ciekawego masz w zanadrzu
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
03.11.2024, 14:32
(03.11.2024, 14:04)Mglus808 napisał(a): Najłatwiej plusiki zdobyć pisząc jakiś komentarz wartościowy np zamówić coś od Escobar I wrzucić recenzję, napewno plusik wpadnie
Ok rozumiem