Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
08.10.2024, 17:19
(07.10.2024, 15:08)Schrodinger.duck napisał(a): Moi drodzy smakosze, nie byłem pewny czy napisać w tutaj czy w pytaniach do sklepu to uznałem, że to jednak o dany produkt pytanie a więc jestem (przepraszam jeśli w złym wątku to piszę) ; jak sobie tydzień na NEP'iku lecę "odpowiedzialnie" nosek regularnie czyszczony i te sprawy. Dawki 20-30mg (2 snify max 3, ale rzadko) w robocie, takie dawki żeby mi źrenic nie wyjebało w kosmos, a mogłem zapierdalać na masie 100kg już ogarnąłem , że oczu nie mam rozjebanych przy takich kreskach, no i dzisiaj była okazja do świętowania to trzeci sniff poleciał . Zarzuciłem 13;30 to 22 zasnę bez benzo? Zwykle jak leciał NEP to na spanie 1mg klona pod język, ale nie chce mi się teraz ogarniać benzo :///
Pisalem ci juz w innym poscie odnosnie tego, branie benzo do stimow to samoistne pchanie sie w gips.
Bedziecie brac benzo ze stimami to skonczycie jak Diabeu
08.10.2024, 17:57
Epsiakos Diabeł to widzę podręcznikowy przykład
dekadan też nam zaginął, nie wiadomo, czy go zamknęli, czy ubezwłasnowolnili, ale on to tak se czajnik zrył alfami, benzo, do tego nierzadko jakieś dyso/sajko, klefy, mefy, ahh... tragedia, pamiętał jak mówił, że przykładając żarówę do ust slyszy głośniej syreny, gdy odkłada to ucicha zastanówcie się jeden z drugim, czy tak chcecie skończyć
dekadan też nam zaginął, nie wiadomo, czy go zamknęli, czy ubezwłasnowolnili, ale on to tak se czajnik zrył alfami, benzo, do tego nierzadko jakieś dyso/sajko, klefy, mefy, ahh... tragedia, pamiętał jak mówił, że przykładając żarówę do ust slyszy głośniej syreny, gdy odkłada to ucicha zastanówcie się jeden z drugim, czy tak chcecie skończyć
08.10.2024, 19:22
Jedynie Eps, Kot i może jeszcze parę osób trzyma fason ćpając od wielu lat stimy, reszta na dno
Czy Epsiakos i ja wygaszamy nepa czy tam alfy jakimiś benzodiazepinami?
Nie. Bo każdy z nas wie czym to się skończy. A skończy się katastrofą.
Dlatego od wielu lat powtarzam, że zwała buduje charakter 😎
Metamorfoza
08.10.2024, 19:23
Sniffiarz97 Będzie, ale czy to kwestia dni czy tygodni to już druga sprawa...
Pozostaje nam wszystkim czekać, na info od Escobar oraz śledzenie stanów magazynowych "JEST/BRAK"
-------> https://dopal.org/showthread.php?tid=11&...#pid109772 <-------
Pozostaje nam wszystkim czekać, na info od Escobar oraz śledzenie stanów magazynowych "JEST/BRAK"
-------> https://dopal.org/showthread.php?tid=11&...#pid109772 <-------
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.10.2024, 19:27
(08.10.2024, 19:22)kot_kreskowy napisał(a):voice.of.voiceless
Jedynie Eps, Kot i może jeszcze parę osób trzyma fason ćpając od wielu lat stimy, reszta na dno
Czy Epsiakos i ja wygaszamy nepa czy tam alfy jakimiś benzodiazepinami?
Nie. Bo każdy z nas wie czym to się skończy. A skończy się katastrofą.
Dlatego od wielu lat powtarzam, że zwała buduje charakter 😎
Otoz to, troche pocierpiec na poczatku a uwierzcie mi ze kolejne zwaly przejda nie zauwazalnie, badz nawet nie wystapi zwyczajnie bo organizm bedzie wystarczajaco "zahartowany"
14.10.2024, 14:15
Jak jest zwała to znaczy że działa xD i fakt odczynnik jest zacny tylko nie każdemu jest pisane bycie godnym jego spożycia
03.11.2024, 15:28
Czekamy na dostawę nie wiadomo kiedy co i jak trochę już nie wytrzymuje z samym cmc ale dam radę może pozdro