Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny - Wątek i dyskusja ogólna.
30.03.2024, 16:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2024, 16:29 przez Lifeisbrutal.)
Możw głupie pytanie, ,ale zajebłem 46 mg klonów i 3 piwa po 4,5% i trochę mną majta a nie chce się gdześ wyjebać. I moje pytanie brzmi ile może mnie tak trzymać? Żebym bezpiecznie
mógł się wykąpać i ogarnąć?
mógł się wykąpać i ogarnąć?
20.04.2024, 01:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2024, 01:46 przez Lifeisbrutal.)
No benzo ostatnim czasem mi srogo czasu zabrało. Już tłumaczę no to miałem 3 paki klonów czyli 90 tabs po 2mg. Tabsy już z typowo górnej półki. Przejebałem je popijąc alko w niecały tydzień. I później ni z dupy mijają 2/3 tygodnie i tak dalej aż robi się kwiecień nagle coś się odpierdala we łbie, nawywija człowiek a teraz będzie odpowiadał. Także nie przesadzajcie z benzo, wiem, że łatwo pisać tak bo sam uwielbiam benzo i powstrzymać się nie idzie często. Ale lepiej zjeść mniej i sobie chillować czy tam obudzić kolejnego dnia wiedząc, że nic złego się nie wydarzyło niż mieć sytuację taką jak wyżej ja opisuje.
03.11.2024, 13:08
Lifeisbrutual ja np jak mialem dupny dzień i wieczorem przed samym snem wrzuciłem 2 mg alprazolamu to rano zawsze mam "scisk w bani" , kiedyś zjadlem prawie listek 0.5 mg do piwa to bolała bania a po jeszcze większych ilościach jak ktoś testuje to wszystko moze byc