Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam Wszystkich
04.11.2024, 00:22
siemano
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
04.11.2024, 06:57
Plusiki dajemy za opinie, recenzje, artykuły. Nie dlatego że jesteśmy mili.
A za pisanie gówien w wiadomościach od razu chuj w dupe i tona minusów także nie polecam.
Miłego dnia 😎
A za pisanie gówien w wiadomościach od razu chuj w dupe i tona minusów także nie polecam.
Miłego dnia 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.11.2024, 11:52
TamiZpowrotem ale czemu Ty placzesz? Mówisz jaki to jesteś wiekowy, a zachowujesz się jak totalny dzieciak.
Może gdybyś wszedł na forum i nie zaczął wysrywac postów jak z karabinu to nikt by nawet nie zczail, że Ty to Ty.
Jak jesteś taki dorosły to ponieś konsekwencje swoich działań. Chyba na tym to polega. Zdaję sobie sprawę, że niejedna osoba może tutaj być dla nagród, ale pomimo tego, że od dłuższego czasu nie było mnie na forum to od razu zauważyłem, że po prostu spamujesz.
Zawsze chodzi o dragi i teraz też. Nie placzesz dlatego, że nikt nie chce Ci dać drugiej szansy, tylko dlatego, że może Ci się nie udać przytulić darmoszki. Takie moje zdanie w temacie.
Może gdybyś wszedł na forum i nie zaczął wysrywac postów jak z karabinu to nikt by nawet nie zczail, że Ty to Ty.
Jak jesteś taki dorosły to ponieś konsekwencje swoich działań. Chyba na tym to polega. Zdaję sobie sprawę, że niejedna osoba może tutaj być dla nagród, ale pomimo tego, że od dłuższego czasu nie było mnie na forum to od razu zauważyłem, że po prostu spamujesz.
Zawsze chodzi o dragi i teraz też. Nie placzesz dlatego, że nikt nie chce Ci dać drugiej szansy, tylko dlatego, że może Ci się nie udać przytulić darmoszki. Takie moje zdanie w temacie.
Test